17-10-09

Eindhoven .......het vervolg !!

Ja we lopen weer ! Ik mag best zeggen dat ik op sportief vlak mijn tegenslagen wel gehad mag hebben voor de volgende jaren .  10 weken heb ik niet gelopen , met als grote misser de halve marathon van Eindhoven . Mijn ventje zou me gaan hazen voor een tijd van 2 u - 2.05 u waarmee mijn loopmaatje Greet ook best tevrede zou zijn en dadelijk zei dat ze mee zou starten . Voor haar haar eerste halve marathon .

Alles verliep goed tot net voor de zomer . Mijn gewicht was nog nooit zo scherp de laatste jaren . 7 kg was ik ervoor afgevallen waar ik al met nieuwjaar mee begonnen was  . Ik liep samen met greet mijn beste 15 km tijd in Lommel , ook gehaasd door mijn ventje . 1.15 u dacht ik ! Ja ik hou dat allemaal zo niet bij , maar het zou ziets moetne geweest zijn ! Stik kappot was ik , en greet ook . Maar dat is altijd als de beul meeloopt . Arme Julie morgen ! :-)

Maar dan komt die verdomde rug in opstand . Het ene onderzoek na het andere , maar geen oorzaak ! Alles werd gecontroleerd ! Maar omdat niet tot het uiterste uit te spitten ......het is onder controle , dus of het overblijft is nog een vraag ! Maar ik mag terug lopen !

Maar dus in eindhoven zag ik mijn ventje starten met mijn loopmaatje . Je kan dan zo possitief mogelijk zijn , het iedereen gunnen , het beste hopen .......Maar daarop toezien deed echt pijn ! Nooit gedacht dat dit mij zo kon raken . Jaloesie mag je niet hebben , ik wil dat niet ....maar als je dan je loopmaatje zo zijn best ziet doen , zo geweldig ziet lopen en je fietst er dan nog constand naast ....de tranen waren nooit niet ver weg !

Dan haar aankomst .....2.01 u .....die tijd ......de sfeer .....de gedachte dat ik dat had moeten zijn .......Nee Peggy zei ik tegen mezelf , laat dit niet merken , het is Greet haar moment nu ! Verpruts dat niet !  Maar ik gunde haar dit wel hoor ! Zeker wel . Dadelijk een paar knuffels en bij het zien van de andere bloggers was ik mijn IK gedoe al helemaal overheen !

Na een douchke , ja ik had ook gefietst en was nat geworden , zijn we samen met Steffan en zijn vrouw Bianca nog iets gaan eten in het hotel . Weer veel gelachen , genoten , en nogmaals de marathon overgedaan . Ditmaal die van steffan !! :-) Prachtige tijd gelopen ......daar kan mijn ventje zijn neus voor laten krollen !! :-)

Maar we zijn nu terug bezig vertelde ik al ! Dinsdag samen met mario een toerke van 8 km gelopen . Nee niet aan één stuk . Zou het zelfs niet gekunt hebben . Maar 1 km zeer rustig lopen en 2 minuten wandelen , en dit zo afwisselen . Ook nog een paar keer een versnellingske geplaatst van 20/40 .

Donderdag ben ik opnieuw gaan lopen , en deze keer alleen . Zelfde toerke maar dan 4 km lopen en even gewandeld en dan de rest  .

Was goed dacht ik , maar dan komt ge dat thuis vertellen en krijgt ge het omgekeerde te horen . Hdbt ge de lappenmand al terug klaar staan ? ja zeg ....zagevent zei ik !! :-) Maar hij zal wel gelijk gehad hebben , maar dat zeg ik hem toch niet !

Morgen ga ik me weer aan een toerke wagen ......hopelijk blijft alles achterwegen . Of ik ooit nog halve marathons zal  lopen , is nog zeer onduidelijk . De dokter heeft voorlopig liever van niet ! 

Wat heeft Eindhoven me wel opgebracht ? Terug een mooi gevulde kleerkast ! En als toetje had Mario nog een leren jas gekocht achter mijn rug om me te verassen . Het was een jas die we samen zagen hangen en echt op mijn lijf gegoten was  , maar naar mijn mening niet naar mijn potemoné . Dus liet ik hem hangen ! Mario zei ook nog dat hij hem zo mooi niet vond , dus laten hangen dus . Maar na 15.00u splitsten onze wegen en ging hij zijn startnummer ophalen en een beetje slapen om s'avonds een beetje fris te zijn na een nachtje gewerkt te hebben . Maar hij was éérst terug die winkel gepasseerd en die jas gaan kopen  . Hij hing netjes klaar toen ik op de kamer binnen kwam en hij lag te slapen . Toch een schatje he ! 

Ik wens iedereen morgen in Amsterdam super tijden toe !! Succes allen !!      

17:18 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |