17-10-09

Eindhoven .......het vervolg !!

Ja we lopen weer ! Ik mag best zeggen dat ik op sportief vlak mijn tegenslagen wel gehad mag hebben voor de volgende jaren .  10 weken heb ik niet gelopen , met als grote misser de halve marathon van Eindhoven . Mijn ventje zou me gaan hazen voor een tijd van 2 u - 2.05 u waarmee mijn loopmaatje Greet ook best tevrede zou zijn en dadelijk zei dat ze mee zou starten . Voor haar haar eerste halve marathon .

Alles verliep goed tot net voor de zomer . Mijn gewicht was nog nooit zo scherp de laatste jaren . 7 kg was ik ervoor afgevallen waar ik al met nieuwjaar mee begonnen was  . Ik liep samen met greet mijn beste 15 km tijd in Lommel , ook gehaasd door mijn ventje . 1.15 u dacht ik ! Ja ik hou dat allemaal zo niet bij , maar het zou ziets moetne geweest zijn ! Stik kappot was ik , en greet ook . Maar dat is altijd als de beul meeloopt . Arme Julie morgen ! :-)

Maar dan komt die verdomde rug in opstand . Het ene onderzoek na het andere , maar geen oorzaak ! Alles werd gecontroleerd ! Maar omdat niet tot het uiterste uit te spitten ......het is onder controle , dus of het overblijft is nog een vraag ! Maar ik mag terug lopen !

Maar dus in eindhoven zag ik mijn ventje starten met mijn loopmaatje . Je kan dan zo possitief mogelijk zijn , het iedereen gunnen , het beste hopen .......Maar daarop toezien deed echt pijn ! Nooit gedacht dat dit mij zo kon raken . Jaloesie mag je niet hebben , ik wil dat niet ....maar als je dan je loopmaatje zo zijn best ziet doen , zo geweldig ziet lopen en je fietst er dan nog constand naast ....de tranen waren nooit niet ver weg !

Dan haar aankomst .....2.01 u .....die tijd ......de sfeer .....de gedachte dat ik dat had moeten zijn .......Nee Peggy zei ik tegen mezelf , laat dit niet merken , het is Greet haar moment nu ! Verpruts dat niet !  Maar ik gunde haar dit wel hoor ! Zeker wel . Dadelijk een paar knuffels en bij het zien van de andere bloggers was ik mijn IK gedoe al helemaal overheen !

Na een douchke , ja ik had ook gefietst en was nat geworden , zijn we samen met Steffan en zijn vrouw Bianca nog iets gaan eten in het hotel . Weer veel gelachen , genoten , en nogmaals de marathon overgedaan . Ditmaal die van steffan !! :-) Prachtige tijd gelopen ......daar kan mijn ventje zijn neus voor laten krollen !! :-)

Maar we zijn nu terug bezig vertelde ik al ! Dinsdag samen met mario een toerke van 8 km gelopen . Nee niet aan één stuk . Zou het zelfs niet gekunt hebben . Maar 1 km zeer rustig lopen en 2 minuten wandelen , en dit zo afwisselen . Ook nog een paar keer een versnellingske geplaatst van 20/40 .

Donderdag ben ik opnieuw gaan lopen , en deze keer alleen . Zelfde toerke maar dan 4 km lopen en even gewandeld en dan de rest  .

Was goed dacht ik , maar dan komt ge dat thuis vertellen en krijgt ge het omgekeerde te horen . Hdbt ge de lappenmand al terug klaar staan ? ja zeg ....zagevent zei ik !! :-) Maar hij zal wel gelijk gehad hebben , maar dat zeg ik hem toch niet !

Morgen ga ik me weer aan een toerke wagen ......hopelijk blijft alles achterwegen . Of ik ooit nog halve marathons zal  lopen , is nog zeer onduidelijk . De dokter heeft voorlopig liever van niet ! 

Wat heeft Eindhoven me wel opgebracht ? Terug een mooi gevulde kleerkast ! En als toetje had Mario nog een leren jas gekocht achter mijn rug om me te verassen . Het was een jas die we samen zagen hangen en echt op mijn lijf gegoten was  , maar naar mijn mening niet naar mijn potemoné . Dus liet ik hem hangen ! Mario zei ook nog dat hij hem zo mooi niet vond , dus laten hangen dus . Maar na 15.00u splitsten onze wegen en ging hij zijn startnummer ophalen en een beetje slapen om s'avonds een beetje fris te zijn na een nachtje gewerkt te hebben . Maar hij was éérst terug die winkel gepasseerd en die jas gaan kopen  . Hij hing netjes klaar toen ik op de kamer binnen kwam en hij lag te slapen . Toch een schatje he ! 

Ik wens iedereen morgen in Amsterdam super tijden toe !! Succes allen !!      

17:18 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Kom je ook supporteren in Amsterdam ?

Gepost door: Bjorn Paree | 17-10-09

eindhoven Moet idd erg geweest zijn vorige week, zeker als je dan Greet ziet stralen. Het doet pijn niet te kunnen of mogen lopen. Maar je bent terug bezig, niet te hevig starten en die rug verzorgen, dan hou je het langste vol. Hopelijk loop je nog eens een halve of hele marathon.

Gepost door: Edith | 17-10-09

Wat lief .. Wat een lief ventje heb jij !!! Zo'n beul is het al niet hé ;-)
Goed luisteren naar uwe haas en je loopt snel een halve marathon onder de twee uur , zeker weten !!!

Gepost door: jetty | 18-10-09

Gaat de goede kant op ... geen oortjes in je nek , positief blijven het gaat alé loopt terug goed en je bent in goei handen voor een verstandige opbouw , doe jij je best ,ik duim voor de rest :-)

Gepost door: Katrien | 18-10-09

Heel normaal hoor Peggy, je hoeft je daar zeker niet voor te schamen, Greet heeft heel veel geluk met zo'n trainingsmaatje en zal ook heel blij zijn dat het terug beter gaat met jou. Ik hoop dat het probleem snel helemaal opgelost geraakt en je volgend jaar die halve marathon loopt in exact 2u!!!

Gepost door: Wendy | 18-10-09

knap Peggy,ik vind het ongelofelijk knap van je dat je er voor Greet was vorige zondag om te supporteren. Ik weethoe moeilijk het is,maar je hebt het op geen enkel moment laten blijken. Chapeau! 'k Ben blij te horen dat je terug aan het lopen bent. Halve marathons of niet, geniet er nu maar gewoon vooral van, want da's uiteindelijk nog altijd wat telt. En die 7kilo ben je toch maarmooi kwijt! Tot heel binnenkort!

Gepost door: Julie | 21-10-09

De commentaren zijn gesloten.