28-09-09

Bijna voorbij

Me verontschuldigen hoe het komt dat ik zolang niks van me heb laten horen hoef ik niet te doen . Dat zou die weblog-coach van jullie beter doen . Die beslaat voor 80 % hier de computer . Moest hem just eens horen toen ik zij , manneke ophoepelen nu he . Ik ga efkes bloggen  !!  Denken ze nog dat ze benadeeld zijn zalle . :-)  

Maar goed , waar gaan we beginnen ? Wel ik heb een prachtige zomer achter de rug , zolang we het nu bij het weer houden , want dat was en is nog altijd prachtig . En als ik je dan vertel dat de hele zomer met dit prachtige  weer niet heb gelopen .

Wel ik had pijn ! Pijn die ik heel moeilijk kon situeren . het was mijn buik en mijn rug . Niet altijd constand in het begin , maar met ubs en downs   . Maag , nieren , darmen  werden allemaal gecontroleerd  . Niks werd er gevonden . Alles was normaal . Goed denk je nu . Maar waar komt dan die pijn vandaan ?  De rug deed ook pijn en die werd ook gecontroleerd .

Een tussen wervel , bijna helemaal beneden de rug  vertoonde een lichte slijtage . Die schijf is een stuk dunner dan anderen  . niet veel aan te doen was het antwoord . Niet meer lopen of toch zeker niet ver , was het antwoord . Plezant he ? Een dipje en een diepe put standen netjes gegraven voor mij  . Ik zal de deelname voor eindhoven aan mijne neus voorbij gaan  . en dit terwijl ik die damen met Greet zou lopen  gehaasd door mijn ventje .

Nu zal ik dus met de fiets mee rijden  en zo me toch een beetje nuttig proberen te maken  en vooral ook genieten !  Julie en Edith en .....lopen ook samen met greet mee om er een straining van te maken  . Dat gaat een zeer gezellig weekeinde worden . Hier kijk ik enorm naar uit . Op zaterdag is het winkeldag in eindhoven . Dus dat is voor mij zoiezo een geslaagde dag . Voor mario ....ietske minder vrees ik :-) .       

Het goede nieuws is dat ik volgende week donderdag weer mag beginnen lopen . Heel voorzichtig samen met Mario . Heeft hij me beloofd .

20:14 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |