28-09-09

Bijna voorbij

Me verontschuldigen hoe het komt dat ik zolang niks van me heb laten horen hoef ik niet te doen . Dat zou die weblog-coach van jullie beter doen . Die beslaat voor 80 % hier de computer . Moest hem just eens horen toen ik zij , manneke ophoepelen nu he . Ik ga efkes bloggen  !!  Denken ze nog dat ze benadeeld zijn zalle . :-)  

Maar goed , waar gaan we beginnen ? Wel ik heb een prachtige zomer achter de rug , zolang we het nu bij het weer houden , want dat was en is nog altijd prachtig . En als ik je dan vertel dat de hele zomer met dit prachtige  weer niet heb gelopen .

Wel ik had pijn ! Pijn die ik heel moeilijk kon situeren . het was mijn buik en mijn rug . Niet altijd constand in het begin , maar met ubs en downs   . Maag , nieren , darmen  werden allemaal gecontroleerd  . Niks werd er gevonden . Alles was normaal . Goed denk je nu . Maar waar komt dan die pijn vandaan ?  De rug deed ook pijn en die werd ook gecontroleerd .

Een tussen wervel , bijna helemaal beneden de rug  vertoonde een lichte slijtage . Die schijf is een stuk dunner dan anderen  . niet veel aan te doen was het antwoord . Niet meer lopen of toch zeker niet ver , was het antwoord . Plezant he ? Een dipje en een diepe put standen netjes gegraven voor mij  . Ik zal de deelname voor eindhoven aan mijne neus voorbij gaan  . en dit terwijl ik die damen met Greet zou lopen  gehaasd door mijn ventje .

Nu zal ik dus met de fiets mee rijden  en zo me toch een beetje nuttig proberen te maken  en vooral ook genieten !  Julie en Edith en .....lopen ook samen met greet mee om er een straining van te maken  . Dat gaat een zeer gezellig weekeinde worden . Hier kijk ik enorm naar uit . Op zaterdag is het winkeldag in eindhoven . Dus dat is voor mij zoiezo een geslaagde dag . Voor mario ....ietske minder vrees ik :-) .       

Het goede nieuws is dat ik volgende week donderdag weer mag beginnen lopen . Heel voorzichtig samen met Mario . Heeft hij me beloofd .

20:14 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Leuk om nog eens iets van je te horen!! Ik hoop dat je volgende week terug pijnloos kunt lopen, ik wens je alvast veel succes en laat zeker iets weten hoe het gegaan is hé! Tot binnen 2 weken in Eindhoven!! Nog eens bedankt om te supporteren vorige week in de Leiemarathon hé, leuk om iemand bekends te zien aan de finish!

Groetjes!!

Gepost door: Wendy | 28-09-09

Einhoven Veel succes en hopelijk ben je gauw verlost van die pijntjes.
Ik kijk ook enorm uit naar Eindhoven, vooral voor de zaterdag .. shoppen !!!!

Gepost door: Edith | 29-09-09

Haha, eindelijk nog eens een berichtje op je blog. 'k Hoop voor jou écht dat het einde van de loop-probleempjes in zich is en dat je binnenkort weer kan genieten van je sport. Shoppen in Eindhoven zal leuk zijn, dat Mario alvast zijn kredietkaart verstopt zeker? Hou je goed Peggy en tot snel! Liefs, Julie

Gepost door: Julie | 03-10-09

iersi verezen op de blog das leuk eens een verslagske te lezen , wordt nu maar gauw beter en alles komt in orde , en dat voorzichtig met Mario ??!!! is wel met lopen toch ? haahaa dacht ik al :-) tot zaterdag !!

Gepost door: Katrien | 03-10-09

Dat is niet zo goed nieuws met je rug, en de laatste dagen nog ziek ook! Hopelijk ben je snel terug hersteld! Tot zaterdag. Zorg dat je niet te lang blijft shoppen en het avond buffet niet mist hé! ;)

Gepost door: Gert | 04-10-09

De commentaren zijn gesloten.