25-07-09

gentse feesten , mijn verjaarag , mijn planningen !

Het is al weer een tijdje geleden  dat ik hier iets neer geschreven heb . Dus nu onder de vakantie  moest het er maar ééns van komen .

Zoals jullie al wel kunnen lezen hebben op Mario zijn blog , heb ik wat gesukkeld met allerlei kwaaltjes , die me toch flink wat beperkingen oplegden bij het lopen . Het is nog niet helemaal over ......ze kunnen eigenlijk niet juist de oorzaak vinden .

Het lopen zit nu terug in een opwaardse spiraal . Ik ben begonnen met onder de vakantie , toerkes van een 5 km te lopen , en volgende week ga ik weer versnellingen doen op de piste .  Woensdag  heb ik terug met mijn loopmaatje een toerke van 10 km gelopen . ja we moesten nog heel veel aan mekaar vertellen over onze vakantie's , en dan vliegt de tijd . Eigenlijk hadden we 20 km moeten lopen om alles verteld te krijgen , maar  we gaan gewoon volgende week nog ééns lopen . Leek ons verstandiger :-) .

Aan jullie hoef ik eigenlijk niks meer te vertellen over de vakantie , want daar heeft Mario al heel veel over verteld op zijn blog . En 2 x hetzelfde lezen lijkt me nu niet echt interresant . Het was gewoon weer een kei toffe vakantie  ! Altijd trouwens !

Gisteren waren we naar de Gentse feesten geweest . T'is te zeggen , we zijn in Gent geweest , maar de feesten zijn aan onze neus voorbij gegaan . Het regenweer belette ons om daar te blijven . Sommigen zouden daar voor weet ik veel welke groep een uur al op voorhand met de paraplu staan wachten . Nu dat type zijn wij dus niet . Moest het nu Marco Borsato zijn , dan .....:-) daar zou ik al ééns nat voor worden . :-)  We hebben dan maar besloten om een filmpke te gaan bekijken  . Ja als ge er met z'n tweetjes op uit trekt , en van je ouders tot 12 u mag weg blijven ( ze hielden de kinderen bij ) , dan proffiteer je daar van en zoek je andere dingen . Mario had me wel getracteerd op chinees te gaan eten . We kozen voor fondue . Nog nooit gedaan bij de chinees en ik moet zeggen dat dit 100% is meegevallen . Maandag ben ik jarig en dan heeft hij altijd wel iets in petto . Een kadeau had ik in Spanje al gekregen  maar ...........ach het is gewoon een schatje , mijn ventje .

Maar we gingen naar de cinema he  ! Op de gps gezocht naar de kinepolis van Gent en daar naar toe gereden . Toen we de parking opdraaiden konden we moeilijk geloven dat daar de kinepolis was . Maar goed , dit zal de achterkant zijn , en daar binnen zal het wel meevallen . Wij bespeurden daar het éérste ogenblik niemand . Computerschermpkes om je films te bestellen  genoeg , maar voor de rest geen kat te zien . We waren nu wel een 45 min te vroeg voordat er een volgende film begon . Maar vermoed dat het kinderdag was of zoiets , want de weinige fims die ze speelden  , waren echt ons ding niet . We rijden naar antwerpen was het voorstel van mij . Ondertussen zou daar de volgende film pas om 19.45 u beginnen . Ook weer ruim een uurtje te vroeg  . Dus nog even naar de decatlon gegaan en me er zo'n loopbril aangeschaft . Ik vond dat Wendy daar in dwars door Geel  , ooo zo mooi mee stond  . Mario lachte mij er wel een beetje mee uit . Da's voor de wind uit je ogen te houden , als ge zo door die straten vliegt  , of voor de vliegen uit je ogen te houden , die niet meer kunnen uitwijken voor je  .....ja er zit soms zo wel een tikje aan hem  dat ........nee ik weet dat het maar om te lachen is  . Een t-shirt van 4 euro kon ik toch ook niet laten hangen . 80 % korting  !  Daarna bij het buiten komen  , regenen , en waar was de paraplu die we kochten in Gent ....ja ja , in de auto !  Wat denkt ge schatje  zei ik . Een spurtje tot de auto  ?  Kunt ge mij nog volgen nu ? Mijn beurt om hem even te plagen . Maar na 5 min. wachten was het over .

De film was er niet ééntje die tot mijn favorieten behoorde . Ik had hem nogtans gekozen  . Hij was niet slecht hoor . Maar het is zo een film waar ge niks van mag missen of ge kunt niet meer volgen . 1

Voor mij zit de vakantie er bijna op . Nog 2 dagen , dus dit weekeinde nog en dan kan ik maandag op mijn verjaardag gaan werken . Mario heeft  nog 1 weekje te goed  .

Mijn volgende  sportieve plannen zijn  de Centrum loop op 29 augustus hier in mol . En de halve marathon van Eindhoven  waar Mario  , mijn loopmaatje en mij gaat hazen . Waarschijnlijk zal ik nog wel gezeldschap krijgen van Jullie . Ik hoop het  maar dat zal ik wel horen binnen 14 dagen , want dan komen Maarten en zij bij ons op bezoek .

Het is dus weer tijd om af te sluiten  . Tot de volgende  blog over een paar dagen , weken .....:-)  als ik tijd , goesting en vooral iets te vertellen heb .

08:53 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |