25-07-09

gentse feesten , mijn verjaarag , mijn planningen !

Het is al weer een tijdje geleden  dat ik hier iets neer geschreven heb . Dus nu onder de vakantie  moest het er maar ééns van komen .

Zoals jullie al wel kunnen lezen hebben op Mario zijn blog , heb ik wat gesukkeld met allerlei kwaaltjes , die me toch flink wat beperkingen oplegden bij het lopen . Het is nog niet helemaal over ......ze kunnen eigenlijk niet juist de oorzaak vinden .

Het lopen zit nu terug in een opwaardse spiraal . Ik ben begonnen met onder de vakantie , toerkes van een 5 km te lopen , en volgende week ga ik weer versnellingen doen op de piste .  Woensdag  heb ik terug met mijn loopmaatje een toerke van 10 km gelopen . ja we moesten nog heel veel aan mekaar vertellen over onze vakantie's , en dan vliegt de tijd . Eigenlijk hadden we 20 km moeten lopen om alles verteld te krijgen , maar  we gaan gewoon volgende week nog ééns lopen . Leek ons verstandiger :-) .

Aan jullie hoef ik eigenlijk niks meer te vertellen over de vakantie , want daar heeft Mario al heel veel over verteld op zijn blog . En 2 x hetzelfde lezen lijkt me nu niet echt interresant . Het was gewoon weer een kei toffe vakantie  ! Altijd trouwens !

Gisteren waren we naar de Gentse feesten geweest . T'is te zeggen , we zijn in Gent geweest , maar de feesten zijn aan onze neus voorbij gegaan . Het regenweer belette ons om daar te blijven . Sommigen zouden daar voor weet ik veel welke groep een uur al op voorhand met de paraplu staan wachten . Nu dat type zijn wij dus niet . Moest het nu Marco Borsato zijn , dan .....:-) daar zou ik al ééns nat voor worden . :-)  We hebben dan maar besloten om een filmpke te gaan bekijken  . Ja als ge er met z'n tweetjes op uit trekt , en van je ouders tot 12 u mag weg blijven ( ze hielden de kinderen bij ) , dan proffiteer je daar van en zoek je andere dingen . Mario had me wel getracteerd op chinees te gaan eten . We kozen voor fondue . Nog nooit gedaan bij de chinees en ik moet zeggen dat dit 100% is meegevallen . Maandag ben ik jarig en dan heeft hij altijd wel iets in petto . Een kadeau had ik in Spanje al gekregen  maar ...........ach het is gewoon een schatje , mijn ventje .

Maar we gingen naar de cinema he  ! Op de gps gezocht naar de kinepolis van Gent en daar naar toe gereden . Toen we de parking opdraaiden konden we moeilijk geloven dat daar de kinepolis was . Maar goed , dit zal de achterkant zijn , en daar binnen zal het wel meevallen . Wij bespeurden daar het éérste ogenblik niemand . Computerschermpkes om je films te bestellen  genoeg , maar voor de rest geen kat te zien . We waren nu wel een 45 min te vroeg voordat er een volgende film begon . Maar vermoed dat het kinderdag was of zoiets , want de weinige fims die ze speelden  , waren echt ons ding niet . We rijden naar antwerpen was het voorstel van mij . Ondertussen zou daar de volgende film pas om 19.45 u beginnen . Ook weer ruim een uurtje te vroeg  . Dus nog even naar de decatlon gegaan en me er zo'n loopbril aangeschaft . Ik vond dat Wendy daar in dwars door Geel  , ooo zo mooi mee stond  . Mario lachte mij er wel een beetje mee uit . Da's voor de wind uit je ogen te houden , als ge zo door die straten vliegt  , of voor de vliegen uit je ogen te houden , die niet meer kunnen uitwijken voor je  .....ja er zit soms zo wel een tikje aan hem  dat ........nee ik weet dat het maar om te lachen is  . Een t-shirt van 4 euro kon ik toch ook niet laten hangen . 80 % korting  !  Daarna bij het buiten komen  , regenen , en waar was de paraplu die we kochten in Gent ....ja ja , in de auto !  Wat denkt ge schatje  zei ik . Een spurtje tot de auto  ?  Kunt ge mij nog volgen nu ? Mijn beurt om hem even te plagen . Maar na 5 min. wachten was het over .

De film was er niet ééntje die tot mijn favorieten behoorde . Ik had hem nogtans gekozen  . Hij was niet slecht hoor . Maar het is zo een film waar ge niks van mag missen of ge kunt niet meer volgen . 1

Voor mij zit de vakantie er bijna op . Nog 2 dagen , dus dit weekeinde nog en dan kan ik maandag op mijn verjaardag gaan werken . Mario heeft  nog 1 weekje te goed  .

Mijn volgende  sportieve plannen zijn  de Centrum loop op 29 augustus hier in mol . En de halve marathon van Eindhoven  waar Mario  , mijn loopmaatje en mij gaat hazen . Waarschijnlijk zal ik nog wel gezeldschap krijgen van Jullie . Ik hoop het  maar dat zal ik wel horen binnen 14 dagen , want dan komen Maarten en zij bij ons op bezoek .

Het is dus weer tijd om af te sluiten  . Tot de volgende  blog over een paar dagen , weken .....:-)  als ik tijd , goesting en vooral iets te vertellen heb .

08:53 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

héééééhééééééé !!! Das leuk dat je terug mooie vooruitzichten hebt ! en vooral het optimisme die hier zowaar van je blogje druipt , alé ons Peg is terug vertrokken ,ben echt blij hier zoveel goed nieuws te lezen , tot gauw !! en veel plezier bij alles wat je doet alvast ,dikke W Vloamse knuffels xxx

Gepost door: Katrien | 25-07-09

Jullie hebben er duidelijk van genoten. Succes met de trainingen, met jou 10 km training ben al zeker goed op weg voor die halve marathon. Geniet nog van je weekend en alvast een gelukkige verjaardag. Ik ben ook benieuwd naar die verrassing.

Gepost door: Edith | 25-07-09

Amaai, dat was ineens een hele boterham dat je hebt geschreven. Leuk da je terug aan de beterhand bent, houden zo! Alvast een dikke proficiat met je verjaardag.

Gepost door: Gert | 25-07-09

Alvast een hele gelukkige verjaardag gewenst!! Ik weet zeker dat je veel plezier zult hebben van je loopbril, ik loop heel graag met zo'n bril, dan zit ik zo een beetje in mijn eigen coconneke en niemand ziet ook dat ge aant afzien zijn ;-). Heel veel succes nog met de voorbereidingen op je komende wedstrijdjes, je bent alleszins al stevig bezig!

Gepost door: Wendy | 25-07-09

De commentaren zijn gesloten.