23-02-09

Hasselt - kievit

Zaterdag avond ben ik nog ééns samen met mijn zus  nog ééns gezellig iets gaan eten en drinken  in Turnhout . Zo konden we ongestoord wat bijpraten . Als de mannen erbij zijn , is er toch altijd wel iets waar we over zwijgen . dat noemen ze dan vrouwenpraat . :-) Over het lopen moet ik niet beginnen . Ik heb 2 zussen , en op sportgebied scoren ze beiden onder nul . Maar zo was ik zelf 4 jaar geleden ook . Maar zoals ze zeggen , " als ge bij de hond slaapt , krijgt ge zijn vlooien " . Maar toch had ik heteven voorbij mijn neus gezegd , dat ik zondag een 10 km wedstrijd ging lopen . In de hoop dat ze ééns kwamen kijken . 

Zondag had ik éérst en vooral na het late thuis komen , ééns goed uitgeslapen  . Mario is op zo'n dagen 1 brok zenuwen . Ik daaren tegen heb dat bijna niet . Hij zit dan ook altijd op voorhand zo van die grootse dingen te verkondigen . Ik moet oder die 40 min lopen .......dat heeft hij wel 20 keer gezegd voor we naar Hasselt vertrokken . En wat zijn jou plannen vraagt hij dan ?  Lopen zeker !! En genieten . En dan dimt hij wel even en zegt .....ge hebt gelijk , zo moet ge het opnemen , en zo zal je nog een pr lopen zonder het te beseffen . Een pr .?? Wat zou dat voor mij weer zijn op deze afstand ? Ik weet dat echt niet van buiten . Dus even inn de uitslagen gaan zoeken  , en schrik dan even dat ik al ooit ééns 57 min op de 10 km gelopen heb . Ja ja ...voor velen is dit traag , maar voor mij is dat afzien dan . Afzien stond vandaag niet op het programma . Genieten , en toch hopen om onder het, uur te blijven .

We waren daar redelijk vroeg en kwamen dus Wendy , een dorpsgenote al dadelijk tegen  . Ook een brok zenuwen :-) Haar grootste fan , haar papa was er ook bij , al was het maar om haar te brengen . Steffan wilde mij hazen , bedankt stefke , maar dat zag ik niet echt zitten om me te laten opjagen vandaag . Een zeer goede tijd kon ik niet nastreven na mijn antibioticum kuur . Dus misschien voor de volgende keer ! 

Van bij de start zat het gevoel redelijk goed . Het is een gekent parcour ondertussen  . Veel volk van  mijn groep was er niet . Om juist te zijn , geen enkele . Het zal er naar uit dat ik alleen moest lopen , maar i kwam toch iemand tegen van een groep lager die echt ervoor wilde gaan om onder het uur te lopen . Dus ik had gezeldschap en diende een beetje als haas . Om het kort te houden daarover , ik heb het geen enkel moment moeilijk gehad , tot dat Mario mij tegemoet kwam lopen . We moesten nog 1 km ong. lopen . En dan kwam die mij wat opjagen . Allee , ik was er wel content mee hoor . En ik liep de 10 km in  58.58 min . En mijn konijntje kwam een 15 sec later binnen . Ze was dus geslaagd , ik ik had ervan genoten .

Ik had geen last gehad van de blaas , dus alles zat mee ! Nadien nog gaan eten in Hasselt . Maar daar heeft Mario alles al van verteld op zijn blog . Mijn vingerkes doen pijn  en de goedsting om in mijne zetel te gaan liggezn is te groot geworden om erover uit te breiden . Sorry , lees mario zijn blogje maar !! :-)  

20:38 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

haas laat maar iets weten wanneer en hopen dat het voor mij ook aan komt.Het was zeker nog gezellig met 2 in hasselt.Romantis gaat beter met 2.Dat was bij ons dus niet.

Gepost door: stefkerun | 23-02-09

Genieten Je hebt groot gelijk Peggy. Genieten moet eigenlijk op de eerste plaats komen en heel dikwijls loop het dan nog lekker ook zoals nu bij jou. Heel goed gelopen!

Gepost door: Gert | 24-02-09

Je hebt da weer goe gedaan Peggy, je bent ook goed ziek geweest hé. Jullie zijn zo'n romantisch koppel hé, samen een 10km'ke lopen, Mario die jou tegemoet loopt, en daarna nog lekker samen gaan eten. Loop jij op de weblogtraining ook mee?

Gepost door: Wendy | 26-02-09

Aha, hier wordt ook nog altijd stevig gelopen! Mooi gelopen daar in Hasselt!

Gepost door: Homer | 27-02-09

ja mannekes ! Prachtig gelopen in Hasselt (Mario verklapte wel niks op zijn blog hé ;-)) leuk te horen dat je volop geniet van je loopjes ,houden zo ;-) veel grtjes K

Gepost door: Katrien | 01-03-09

Allez nen dikken proficiat. Lekker verder trainen dan. Groetjes.

Gepost door: Lieven | 04-03-09

Mega.... Nu besef ik pas hoelang ik nie heb gelopen...Op het laatste dat ik nog gelopen had, had jij net je blog aangemaakt.
Nu zie ik al een halve marathon staan.
Megasterk...doe zo verder

cisse en fie (voormalig idefikske)

Gepost door: Cisse en Fie | 25-03-09

Niet de MEDEWERKERS, maar wel de zogenaamde PROJECTVERANTWOODELIJKE was de rotte appel bij spaze. Dit artikel is een mooie dank voor alle medewerkes die veel van hun ziel en zaligheid gratis in het project stopten. Het is de projectverantwoordelijke Yves DAS die de boel heeft verprutst. Niet onderhandelvaardig zijn, niet met mensen kunnen omgaan (behalve op een manipulerende dictatoriale manier), onrealistische plannenmakerij zonder zicht op kostenplaatjes en of haalbaarheid, steeds maar onverklaarbaar zappen van thematiek. Dat heeft de veel te vroegtijdige dood van spaze veroorzaakt. Niet de medewerkers die gratis en belangeloos alles hebben rechtgehouden

Gepost door: yvesdas | 27-04-09

De commentaren zijn gesloten.