20-02-09

We leven nog !

Alweer een tijdje geleden , ik weet het , maar die lekkere van mij ......als die wakker is , dan zit hij wel achter da kaske hier .

Zoals ik al ééns gepost heb , zit of zat ik te sukkelen met een blaas ontsteking . Dadelijk werden ook mijn nieren nagekenen  met die perikelen van vorig jaar . Er zaten nog steentjes op  , maar die zijn zo klein dat die onmogelijk ntstekingen of ongemakken kunnen veroorzaken . Dus  dat was al possitief nieuws .  Na een zware antibiotica kuur  , is het al wel beter , maar gedaan is het nog zeker niet . Dus volgende week  terug naar de dokter  om alles  nogmaal te checken  !

Het lopen  zijn we blijven doen . Soms al wel ééns een paar km  minder ver  , maar we zijn blijven lopen . Nu zondag ga ik ook naar Hasselt-kievit . Hier gaan we met de club bijna elk jaar naar toe . Het is ook een zeer mooi parcour , dat als snel staat beschreven . Maar of dit nu een snel of traag  parcour is  , ik ga daar zondag gewoon mijn best doen  op de 10 km  . Daarna gaan  we naar Hasselt centrum om er een hapje te eten  .

Carnaval op school !!

Deze namiddag is het voor ons Femke  een hoogdag . Verkleed naar de school gaan  . We hadden ze dan ook zeer prachtig aangekleed . Een beetje naaiwerk en knutselen kwam er wel bok kijken  , maar het resultaat mag gezien worden  !

femke

14:25 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Knap gedaan!! Hier waren ze als teletubbies verkleed, ze vonden het ook een hele leuke dag en waren al lang aant aftellen. Ik zie je dan zondag wel hé, tot dan!!

Gepost door: Wendy | 20-02-09

hasselt Als je dit nog leest vandaag.Denk er eens over na dat ik je wil hazen,als jij dat wil en als mij dat lukt?Tot straks.

Gepost door: stefkerun | 22-02-09

Dat resultaat mag zeker gezien worden. Je dochter mag blij zijn met zo'n slimme mama.

Gepost door: Bjorn Paree | 23-02-09

De commentaren zijn gesloten.