06-02-09

Het sukkel straatje !

Het is niet zo'n vrolijke tittel om mee te starten . Velen onder de bloggers hebben al te kampen gehad met griep . daar ben ik grotendeels  nog kunnen vanaf blijven , al heeft er wel wat gebroeid . Maar het is weer een terug komend iets waar ik last van heb. Blaas ontsteking , en dadelijk zitten er mijn nieren ook weer tussen . Er zat etter in mijn water , wat veroorzaakt werd door stenen op de nieren . Een niercrisis voorkomen is wat mij nu bezig houd . Seffens dus een afspraak bij de uroloog om mijn  nieren ééns goed te laten bekijken .

De antibioticum die ik voorgeschreven kreeg , is verdomme straffe kost . Moe dat ik ben !! En dikke ogen , precies of ik de hele dag loop blijten . Schoon zicht om op het werk te verschijnen , want daar blijf ik toch zo lang mogeijk komen . We zullen voor seffens maar het beste hopen , al weet ik niet wat dat zal zijn ......het beste ?

Lopen gaat me echt niet af ! En ik heb dus deze week al mijn trainingen geschrapt . dat was toch de bedoeling . Maar ik krijg daar zo'n inorm schuldgevoel , zo dat ik gisteren avond met mijn loopmaatje toch een 6 - 7 km heel traag ben gaan lopen . Goed voor 42 min. Ik was blij dat ik thuis was , maar ook dat ik geweest was !

Mijne schat protesteerde hier wel tegen , maar hij luisterd ook niet naar mij op zo'n momenten als hij iets mankeerd .

Liefde is .........Soms ook ééns tegen draads zijn !  Of niet ? Knipogen

09:42 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Amaai, jij hebt het precies goed zitten! Je moet je toch niet schuldig voelen dat je trainingen moet schrappen als je zo ziek bent, dan heeft je lichaam de rust echt wel nodig om er snel terug bovenop te komen, dus je zeker niet schuldig voelen!! Ik hoop dat het straks allemaal nog meevalt bij de dokter, heb ooit eens een piepklein niersteentje gehad, die pijn is onbeschrijfelijk! Verzorg je goed, en laat je door Mario maar eens goed in de watten leggen!

Gepost door: Wendy | 06-02-09

Hopelijk ben je snel weer beter en loopt alles dan van een leien dakje en kan je er dan were invliegen.

Gepost door: anita | 06-02-09

Hopelijk is het gauw weer beter !! En geniet van de verrassing .. soms is het voor de gever nog spannender dan voor de jarige !!!

Gepost door: Edith | 07-02-09

toch genoten hoop ik Toch genoten van andere dingen als ik zo Mario's verjaardag lees. Goeie moed ! Ik hoop dat je niet teveel pijn hebt en dat het gauw over is. Geniet ondertussen van alle leuke dingen die wel kunnen !

Gepost door: Kaat | 09-02-09

oeps heb hier precies wat gemist (met ziek te zijn zijn blogjes war verwaarloost geweest, sorry) in ieder geval verzorg je verder heel goed veel grtjes K

Gepost door: Katrien | 17-02-09

De commentaren zijn gesloten.