24-01-09

Ik was vandaag een haasje

Vandaag was het even herinneringen ophalen . 3 jaar geleden heb ik bij vabco de star2run beeindigd . En nog altijd is er jaarlijks een groep die de 5 of 10 km behaald . Vandag stond er voor hen een 5 km test op hun schema . En naar gewoonte vragen ze daar altijd een paar leden van de club voor mee om de mensen een beetje aan te moedigen . Zo deden ze dat in der tijd bij mij ook , en dat hielp echt . Al had ik de tegenslag dat het bij mij mijne vesnt was , en die andere kregen daar ne gloednieuwe atleet voorgeschoteld . :-) doeme toch .

Maar dit maal ging ik dat goed maken dacht ik , maar dan zelf als haas . Want nu hadden ze dat aan onze groep gevraagt om deze beginnende lopers mee te begeleiden . Tja die andere groepen  , de iets snellere gaan deze namiddag naar nuclea een 6 km cross lopen . Mijne schoe is er natuurlijk ook weer bij . Hij denkt dat hij daar ook bijhoord . :-) Onderweg dacht ik nog , ik ga er ne lekkere jonge gast uitzoeken  ( zou ik die van mij jaloers krijgen ?? )  , maar daar gekomen  viel dat toch een beetje tegen  . Dus met het derde groepke mee vertrokken die tegen 7 min/km liepen . dezelfde praatjes als wij vertelde kwamen boven . Ik ga dat niet halen , da's wel ver he ....In de verte zag ik mijn vreoegere loopmaatje Lief die toen na het behalen van de 5 km samen met mij , heeft moeten afhaken  wegens een heup blessure . Ik  ben er dadelijk naartoe gelopen omdat we toch met 2 waren bij dit groepke .

Dadelijk kwamen terug  een leuke babbel . Ze heeft dus nu ook weer de 5 km met glans doorstaan . Nu op naar de 10 km , en ze is van de star2run vanaf  , en dan kan ze de gewone trainingen mee volgen  . Dat zou nu al wel mogen denk ik , maar een 10 km zou je toch moeten kunnen lopen . Dus mateke , nog even volhouden he !!

De plannen om naar de sportwinkel te rijden zijn dus volledig in het water gevallen . Mario zal nog even op zijn schoentjes moeten wachten .

Deze avond naar Vosse meren  zwemmen met mijn 3 kinderen  . :-)

11:43 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

18-01-09

Waar is de loop goesting ?

Die titels verzinnen is voor mij het moeilijkste nog aan dit blogje schrijven . Het lijkt nu al precies , of ze is gestopt met lopen  .Maar niks is minder waar hoor .

Ik ben voor mijn doen nog altijd zeer goed bezig met het lopen . Het weer van de voorbije weken hebben soms wel wat meer van mijn karakter gevergt . Maar de 3 x per week lopen is nog niet geschonden . Waarom dan die titel ? 

Het is de goesting om wedstrijdjes te lopen . Die is volledig weg . Gisteren avond vroeg de 'n bompa nog  of we niet meegingen naar ........???? ietske achter neerpeld  , om er een 5 km te lopen . Ik moet nu seffens wel gaan werken , maar ik zei dadelijk al dat het voor mij niet hoefde . Dit gevoel heb ik meer en meer . Ik vertelde dit nadien tegen Mario , dat ik precies schrik heb om  mij nog echt stik dood te lopen . Of zou het schrik hebben zijn , van te merken dat ik geen vorderingen gemaakt heb ? Ik weet het niet echt . Met vorderingen zit ik op de éérste plaats niet echt mee in het hoofd , maar toch telkens hoop je toch ook dat je geen minuten extra nodig hebt om de afstand te lopen . Dus er helemaal niet mee bezig is ook weer gelogen . Dat komt wel terug zegt Mario dan . Hij zal't wel weten zeker !  :-)

Maar ik heb hem toch de toestemming geven om me in te schrijven voor de 10 km in Rotterdam . De grote zekerheid dat deelnemen mogelijk is , zal afhangen of we de kinderen bij de bomma of moeke kunnen laten . Maar dat zal waarschijnlijk wel lukken .

En nu dat ik zo vroeg wakker ben 5 u , wat zeer uitzonderlijk is op een zondag , ga ik nog maar ééns wat blogjes afschuimen . Ik lees ze soms wel ééns , maar in vergelijking met Mario en vele anderen , ben ik geen echte blogster denk ik  . Maar ik blijf wel op de hoogte van het gebeuren erond .

05:36 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |