24-01-09

Ik was vandaag een haasje

Vandaag was het even herinneringen ophalen . 3 jaar geleden heb ik bij vabco de star2run beeindigd . En nog altijd is er jaarlijks een groep die de 5 of 10 km behaald . Vandag stond er voor hen een 5 km test op hun schema . En naar gewoonte vragen ze daar altijd een paar leden van de club voor mee om de mensen een beetje aan te moedigen . Zo deden ze dat in der tijd bij mij ook , en dat hielp echt . Al had ik de tegenslag dat het bij mij mijne vesnt was , en die andere kregen daar ne gloednieuwe atleet voorgeschoteld . :-) doeme toch .

Maar dit maal ging ik dat goed maken dacht ik , maar dan zelf als haas . Want nu hadden ze dat aan onze groep gevraagt om deze beginnende lopers mee te begeleiden . Tja die andere groepen  , de iets snellere gaan deze namiddag naar nuclea een 6 km cross lopen . Mijne schoe is er natuurlijk ook weer bij . Hij denkt dat hij daar ook bijhoord . :-) Onderweg dacht ik nog , ik ga er ne lekkere jonge gast uitzoeken  ( zou ik die van mij jaloers krijgen ?? )  , maar daar gekomen  viel dat toch een beetje tegen  . Dus met het derde groepke mee vertrokken die tegen 7 min/km liepen . dezelfde praatjes als wij vertelde kwamen boven . Ik ga dat niet halen , da's wel ver he ....In de verte zag ik mijn vreoegere loopmaatje Lief die toen na het behalen van de 5 km samen met mij , heeft moeten afhaken  wegens een heup blessure . Ik  ben er dadelijk naartoe gelopen omdat we toch met 2 waren bij dit groepke .

Dadelijk kwamen terug  een leuke babbel . Ze heeft dus nu ook weer de 5 km met glans doorstaan . Nu op naar de 10 km , en ze is van de star2run vanaf  , en dan kan ze de gewone trainingen mee volgen  . Dat zou nu al wel mogen denk ik , maar een 10 km zou je toch moeten kunnen lopen . Dus mateke , nog even volhouden he !!

De plannen om naar de sportwinkel te rijden zijn dus volledig in het water gevallen . Mario zal nog even op zijn schoentjes moeten wachten .

Deze avond naar Vosse meren  zwemmen met mijn 3 kinderen  . :-)

11:43 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Veel plezier deze avond!!

Gepost door: Wendy | 24-01-09

Haasje ! Zeg maar "Bunny" :-) dat is inderdaad leuk als je de eerste 5kmtest niet alleen hoeft te lopen met haas en suporters rond je gaat alles veel vlotter ,en dat maatje zal de 10km zeker halen met zo'n vriendin ,veel grtjes KenC

Gepost door: Katrien | 25-01-09

Ik denk dat gij uwe schoe heeeeelll jaloers kunt maken want die ziet u heel graag denk ik. :)

Gepost door: Gert | 26-01-09

Hey Peggy, ik moest nog altijd eens antwoorden op je reactie die je een tijdje geleden op mijn blogje had achtergelaten, door ziekte was het even uit mijn gedachten geglipt. Je vroeg mij toen of ik het echt wel plezant vind om zo'n zware trainingen te ondergaan. Wel ik moet eerlijk zeggen dat ik daar inderdaad wel van kan genieten, je lichaam zo eens tot het uiterste drijven en de vorderingen zien die zo'n training met zich meebrengt vind ik zalig. Maar ik snap jou ook heel goed hoor, jij lijkt mij echt iemand die volop vant leven profiteerd, en ook echt van elke training geniet. Maar ik zie dat je toch wel graag die halve marathon onder de twee uur zou willen lopen, dus ergens zit toch ook een klein prestatiedrangske te piepen hé ;-). Maar als je zo blijft verder trainen dan zul je zeker onder die 2u kunnen blijven, en er 100% van genieten. Heel veel groetjes
Wendy
Als je nog eens zin hebt om te bloggen zeker doen, ik kom hier regelmatig eens piepen ;-).

Gepost door: Wendy | 02-02-09

De commentaren zijn gesloten.