18-01-09

Waar is de loop goesting ?

Die titels verzinnen is voor mij het moeilijkste nog aan dit blogje schrijven . Het lijkt nu al precies , of ze is gestopt met lopen  .Maar niks is minder waar hoor .

Ik ben voor mijn doen nog altijd zeer goed bezig met het lopen . Het weer van de voorbije weken hebben soms wel wat meer van mijn karakter gevergt . Maar de 3 x per week lopen is nog niet geschonden . Waarom dan die titel ? 

Het is de goesting om wedstrijdjes te lopen . Die is volledig weg . Gisteren avond vroeg de 'n bompa nog  of we niet meegingen naar ........???? ietske achter neerpeld  , om er een 5 km te lopen . Ik moet nu seffens wel gaan werken , maar ik zei dadelijk al dat het voor mij niet hoefde . Dit gevoel heb ik meer en meer . Ik vertelde dit nadien tegen Mario , dat ik precies schrik heb om  mij nog echt stik dood te lopen . Of zou het schrik hebben zijn , van te merken dat ik geen vorderingen gemaakt heb ? Ik weet het niet echt . Met vorderingen zit ik op de éérste plaats niet echt mee in het hoofd , maar toch telkens hoop je toch ook dat je geen minuten extra nodig hebt om de afstand te lopen . Dus er helemaal niet mee bezig is ook weer gelogen . Dat komt wel terug zegt Mario dan . Hij zal't wel weten zeker !  :-)

Maar ik heb hem toch de toestemming geven om me in te schrijven voor de 10 km in Rotterdam . De grote zekerheid dat deelnemen mogelijk is , zal afhangen of we de kinderen bij de bomma of moeke kunnen laten . Maar dat zal waarschijnlijk wel lukken .

En nu dat ik zo vroeg wakker ben 5 u , wat zeer uitzonderlijk is op een zondag , ga ik nog maar ééns wat blogjes afschuimen . Ik lees ze soms wel ééns , maar in vergelijking met Mario en vele anderen , ben ik geen echte blogster denk ik  . Maar ik blijf wel op de hoogte van het gebeuren erond .

05:36 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Das leuk .... dat je weer eens blogt ,en je lopen gaat nog altijd goed zo te horen (met zo'n privé coach ;-) ) maar ik begrijp je heel goed , tijd !! ik ga eerlijk zijn voor mij is dat mijn enige rust eens achter de pc zitten ,anders is het vliegen van 's morgens tot 's avonds (soms eten al recht staan) en wat de wedtijdjes beseft , dia compititiegeest zit er soms niet in maar om met de vrienden op stap te gaan naar een of ander wedstrijd supporteren of lopen het is altijd ambiance en daar doen wij het voor hé ;-)

Gepost door: Katrien | 18-01-09

leuk Goed om nog eens iets van jou te lezen. Bloggen schiet er bij mij ook af en toe wel over, maar we lopen wel en dat is het belangrijkste. Ik denk ook dat die goesting wel terugkomt, een wedstrijd lopen in de winter, vooral in regen en wind is niet echt leuk. In de zomer lijkt alles veel plezanter .. ook de pre & after wedstrijd zijn dan ook veel aangenamer !!! Succes !!!

Gepost door: Edith | 18-01-09

Om wedstrijd te lopen moet je echt gemotiveerd en zin hebben vind ik,als het warmer word zal je zeker meer goesting hebben,maar je loopt nog en dat is het belangrijkste.

Gepost door: anita | 18-01-09

Die goesting in wedstrijden komt vanzelf wel terug. Tof te zien dat je nog altijd goed bezig bent.

Gepost door: Yves | 21-01-09

De commentaren zijn gesloten.