27-12-08

Het jaar 2008 !!

Het jaar 2008 is alweer bijna voorbij . Dus een beetje terug denken , en proberen een klein overzichtje te maken is nu wel op zijn plaats !

Ik heb een zeer mooi en possitief jaar achter de rug . Zowel prive en als loopster . Ik denk dat ikeen 15 wedstrijdjes heb gelopen , waar ik op geen minuut de tijden nog van weet . Wat ik wel weet is dat ik er telkens van genoten heb . Lopen is voor mij bewegen onder vrienden , gezond samen bezig zijn . Streven naar.........ook wel een beetje ! Maar dat staat niet als hoogste aangeschreven bij mij .  2 hoogte punten op loopvlak wil ik wel vernoemen . De 10 mijl van Antwerpen  en de halve marathon van Eindhoven . Bij die laatste liep ik voor mijn doen een pr. van 8 min . , Dus die dingen weet ik wel , en houd me wel een beetje bezig . Volgend jaar ga ik hier weer naartoe en wil ik  mijn pr. van 2.13u weer verbeteren , en ditmaal loopt Mario weer mee om  te hazen ! Een echte streeftijd heb ik niet voor ogen , maar ooit die 2 u grens bereiken  zou ik wel willen .

Ook onze vakantie naar Italie was een reis om niet te vergeten ! Hier komen we zeker nog terug , maar dan als de kinderen niet meer mee gaan . Teveel bezienswaardigheden  en te weinig zwemmen  naar de kinderen hun wensen . En voor mij te duur om aan een zwembad je tijd te verdoen . Daarom volgend  jaar weer naar Spanje  , samen met mijn zus en schoonbroer en de kinderen . Niet naar onze gewoonte , maar toch vermoed ik dat met zeer goede afspraken dit een zeer fijne  vakantie gaat worden . Door de dag laten we mekaar vrij , en s'avonds kunnen we samen iets gaan eten en drinken ! 

Op dit moment gaat het ietske minder goed ! Ik heb de laatste 2 weken last van heel veel krampen in mijn benen . Tijdens het lopen valt dit mee , maar na het lopen  is dit echt pijnlijk . Ik ben nu bezig met magnesium te nemen , en hoop zo er toch binnen een tijdje vanaf te zijn  .

Ik wens ierdereen nog een gelukkig nieuwjaar !

13:34 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

03-12-08

Verre vooruitzichten voor 2009

Ik weet het wel ....het is veel te lang geleden dat ik nog iets gepost heb . Nogtans mag ik niet zeggen dat ik geen tijd had .We zijn op het werk een beetje verplicht om de over uren op te gaan nemen , omdat die al aardig begonnen op te lopen . Dus ben ik nu al een 10 dagen thuis .

Het lopen gaat nog altijd volgens planning. 3 dagen per week ga ik lopen , dus ook nu ik meer tijd heb , blijft dit het zelfde . Mario is weer vollop plannen aan het maken om wedstrijdjes te lopen . Ik maak er bijna nooit . Ik zal wel zien als het zover is wat ik ga doen . Voor volgend jaar begon Mario al over Eindhoven . Ga jij daar lopen ? Ga je eventueel nog een halve marathon lopen in het voorjaar ? Cho manneke ......da wete kik toch nog nie ! En als ik u nu ééns haas in Eindhoven op de halve marathon . Toen wist ik ht wel . Da's goed , maar wat dan met Wendy ? Gij hebt die toch beloofd om te hazen in de marathon . Is al geregeld zij hij . We gaan dat doen op de ........Marathon  . ( Hij heeft het gezegd , maar al vergeten )

Ik had ooit al wel ééns laten vallen dat ik graag onder die 2 u zou lopen . Nu heeft die lekkere van mij dat toch al op de blog gezet zeker . Dus even ter verduidelijking . Ik zou inderdaad zeer graag in de buurt komen van die 2 u . Maar als dat nu gewoon een 1 - 2 min van mijn tijd afdoen is , dan ben ik al dik content . Dus 2.10 u is voor mij een mooie pr. Maar dit is nog ver af hoor , en er zal in die tussen tijd hier en daar nog wel een wedstrijdje gelopen worden waar ik me kan op uitleven  .

Ik wens iedereen veel succes in zijn beoogde doelen !

18:34 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |