27-12-08

Het jaar 2008 !!

Het jaar 2008 is alweer bijna voorbij . Dus een beetje terug denken , en proberen een klein overzichtje te maken is nu wel op zijn plaats !

Ik heb een zeer mooi en possitief jaar achter de rug . Zowel prive en als loopster . Ik denk dat ikeen 15 wedstrijdjes heb gelopen , waar ik op geen minuut de tijden nog van weet . Wat ik wel weet is dat ik er telkens van genoten heb . Lopen is voor mij bewegen onder vrienden , gezond samen bezig zijn . Streven naar.........ook wel een beetje ! Maar dat staat niet als hoogste aangeschreven bij mij .  2 hoogte punten op loopvlak wil ik wel vernoemen . De 10 mijl van Antwerpen  en de halve marathon van Eindhoven . Bij die laatste liep ik voor mijn doen een pr. van 8 min . , Dus die dingen weet ik wel , en houd me wel een beetje bezig . Volgend jaar ga ik hier weer naartoe en wil ik  mijn pr. van 2.13u weer verbeteren , en ditmaal loopt Mario weer mee om  te hazen ! Een echte streeftijd heb ik niet voor ogen , maar ooit die 2 u grens bereiken  zou ik wel willen .

Ook onze vakantie naar Italie was een reis om niet te vergeten ! Hier komen we zeker nog terug , maar dan als de kinderen niet meer mee gaan . Teveel bezienswaardigheden  en te weinig zwemmen  naar de kinderen hun wensen . En voor mij te duur om aan een zwembad je tijd te verdoen . Daarom volgend  jaar weer naar Spanje  , samen met mijn zus en schoonbroer en de kinderen . Niet naar onze gewoonte , maar toch vermoed ik dat met zeer goede afspraken dit een zeer fijne  vakantie gaat worden . Door de dag laten we mekaar vrij , en s'avonds kunnen we samen iets gaan eten en drinken ! 

Op dit moment gaat het ietske minder goed ! Ik heb de laatste 2 weken last van heel veel krampen in mijn benen . Tijdens het lopen valt dit mee , maar na het lopen  is dit echt pijnlijk . Ik ben nu bezig met magnesium te nemen , en hoop zo er toch binnen een tijdje vanaf te zijn  .

Ik wens ierdereen nog een gelukkig nieuwjaar !

13:34 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ik hoop dat magnesium helpt Peggy, ik neem het zelf ook bij vermoeide benen en dat helpt echt wel! Prettige feesten

Gepost door: Wendy | 27-12-08

Je mag zeker niet te klagen over het voorbije jaar,ik wens je een goede gezondheid en een sportief 2009.

Gepost door: anita | 27-12-08

MOOI 2008 Je hebt wel een mooi sportief jaar gekend hé. Met een wel zeer knappe PR. Laat ons hopen dat 2009 er ook eentje word met hoogtepunten en een goeie gezonheid natuurlijk. Italie is inderdaad fantastisch. Ben er al 7 keer geweest. Succes.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 28-12-08

corrida 't was leuk je voor de start van de corrida in Leuven eens ontmoet te hebben. En is 't gelukt daar met al die kabassen......

Prettige feesten!

Gepost door: Geert | 28-12-08

Prachtig 2008 Mooie mommentjes ! altijd leuk die in je hoofdje te kunnen houden ,mooier dan de mooiste foto's , ik wens je voor 2009 een liefdevol jaar vol prachtige dingen en een goede gezondheid !liefs Katrien en Christ ps bedanktvoor de steun in 2008

Gepost door: Katrien | 29-12-08

De Beste Wensen voor 2009. Maak er een mooi en sportief jaar van.

Gepost door: Bjorn Paree | 07-01-09

De commentaren zijn gesloten.