03-12-08

Verre vooruitzichten voor 2009

Ik weet het wel ....het is veel te lang geleden dat ik nog iets gepost heb . Nogtans mag ik niet zeggen dat ik geen tijd had .We zijn op het werk een beetje verplicht om de over uren op te gaan nemen , omdat die al aardig begonnen op te lopen . Dus ben ik nu al een 10 dagen thuis .

Het lopen gaat nog altijd volgens planning. 3 dagen per week ga ik lopen , dus ook nu ik meer tijd heb , blijft dit het zelfde . Mario is weer vollop plannen aan het maken om wedstrijdjes te lopen . Ik maak er bijna nooit . Ik zal wel zien als het zover is wat ik ga doen . Voor volgend jaar begon Mario al over Eindhoven . Ga jij daar lopen ? Ga je eventueel nog een halve marathon lopen in het voorjaar ? Cho manneke ......da wete kik toch nog nie ! En als ik u nu ééns haas in Eindhoven op de halve marathon . Toen wist ik ht wel . Da's goed , maar wat dan met Wendy ? Gij hebt die toch beloofd om te hazen in de marathon . Is al geregeld zij hij . We gaan dat doen op de ........Marathon  . ( Hij heeft het gezegd , maar al vergeten )

Ik had ooit al wel ééns laten vallen dat ik graag onder die 2 u zou lopen . Nu heeft die lekkere van mij dat toch al op de blog gezet zeker . Dus even ter verduidelijking . Ik zou inderdaad zeer graag in de buurt komen van die 2 u . Maar als dat nu gewoon een 1 - 2 min van mijn tijd afdoen is , dan ben ik al dik content . Dus 2.10 u is voor mij een mooie pr. Maar dit is nog ver af hoor , en er zal in die tussen tijd hier en daar nog wel een wedstrijdje gelopen worden waar ik me kan op uitleven  .

Ik wens iedereen veel succes in zijn beoogde doelen !

18:34 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Och, hij heeft dat weer allemaal achter uwe rug geregeld dus, maar hij kijkt er wel naar uit om u te hazen ze, en ik ben er zeker van, welke tijd je ook loopt, Mario zal altijd fier zijn op zijn vrouwke. Je had hem in Oktober maar eens moeten zien glunderen na jouw aankomst!! Zalig zeker zo'n 10-daagjes vakantie?

Gepost door: Wendy | 03-12-08

zo ontzettend herkenbaar ! Grappig. Want wat zo'n plannen in de (toch verre ?) toekomst betreft heb ik ook zoiets van : we zien wel ! En ik ben ook al blij als ik een minuut onder mijn vorige prestatie loop. Misschien zijn jullie wel het perfecte loopkoppel : eentje die de lat heel hoog legt, een eentje die weet te relativeren ! Succes ermee !

Gepost door: Kaat | 04-12-08

Waw, wat een vooruitzichten! Gehaasd worden door Mario Himself! Ge gaat ver onder die 2 uur duiken!

Gepost door: Homer | 04-12-08

Da gaat dik onder de 2u zijn ... mijn gedacht ! den slavedrijver :-) grapje hoor , dat zal zeker lukken Peggy , je zat dit jaar al zoveel sneller dus !! weer feeste in Eindhoven ;-)

Gepost door: Katrien | 07-12-08

Zeker lukken Met Mario aan je zijde zal het zeker lukken om onder de 2u te lopen,dat zal zeker geen probleem zijn.

Gepost door: anita | 08-12-08

De commentaren zijn gesloten.