11-11-08

11 november

11 november ......Een dagje dat voor mijn ventje ook verlof betekend. . En wat doe je dan met zo'n dagje verlof samen , maar wel start met echt honden weer . Nadat Mario thuis was gekomen van zijn training deze morgen , hebben we samen nog genoten van een kort ontbijt . Ik moest dus ook nog mijn kilometerkes gaan doen he ! De club ging vandaag op verplaatsing trainen . De bijeen komst was aan het scouts lokaal te Achterbos . Vandaaruit trokken we de bleken in . Dat is nu echt een bos waaar ge ofwel uitblijft als ge de weg niet kent en anders  op de afgepeilde parcours blijft . We moesten  2 x ( 5 x 200 m versnellen ) en dit ging me echt zeer goed af ondanks dat het daar echt dratsige ondergrond was  . Nadien naar huis waas Mario al stond te wachten voor naar de receptie te rijden van Jos , de trainer van de club . Hij werd 60 jaar en nodigde alle liefhebbers bij hem thuis uit voor en hapje en een drankske . 1 iemand moest zich opofferen om bij de kinderen te blijven   .

Na een kort beleefdheids bezoekje was hij weer thuis en zijn we naar eindhoven vertrokken   om daar wat naast de winkels te flaneren , en een paar leuke verwarmde terasjes gedaan . En winkelen zonder iets te kopen gaat niet he , maar deze keer was ik het niet die iets kocht . De kinderen zitten  weer in het nieuw en het grootste kind ook  ! :-)

 

20:57 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

03-11-08

Heilige loopster ...

Gisteren was Mario al vroeg uit zijn bed om te gaan lopen . Voor mij is dat ietske te vroeg , maar ook nog te donker . Toen hij thuis kwam en werd wakker gemaakt door zijn gerommel , heb ik maar dadelijk ook mijn loopspullen bij elkaar genomen en vertrokken voor een toerke van 8 km . Het was echt genieten om zo s'morgens vroeg te gaan lopen .  Daarna heel vlug gaan douchen om naar turnhout te vertrekken om daar te gaan ontbijten . Een beetje gek , ik weet het . Maar het was een verjaardags geschenk van mijn zus . Daarna een flinke wandeling gemaakt , en in de namiddag met de kinderen naar de cinema . Een mooi afsluiter van hun verlof !

Vandaag ben ik op de heilige toer gegaan . Niet dat ik de gelovigste persoon ben . Maar het is bij ons in de familie een gewoonte om bij de geboorte de kinderen meerdere namen te geven . De eigen naam , meter en peter en dan de heilige Rita  . Mario vindt dit onozel , ouderwets , maar toch heb ik of beter gezegt mijn moeder hun zin gekregen om dit bij ons Sanne en Femke ook te doen . Naar jaarlijkse gewoonte bezoeken wij ook de kapel van de heilige Rita gelegen in Kontich , samen met mijn moeder . Als het van mij persoonlijk moest afhangen zou ik dit nu zeker niet meer jaarlijks doen , maar het onderonsje met mijn moeder samengaande met een tasje koffie gaan drinken , overhaald me toch ieder jaar .

Dus om weer af te sluiten ....Het was supper gezellig .

21:01 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |