11-11-08

11 november

11 november ......Een dagje dat voor mijn ventje ook verlof betekend. . En wat doe je dan met zo'n dagje verlof samen , maar wel start met echt honden weer . Nadat Mario thuis was gekomen van zijn training deze morgen , hebben we samen nog genoten van een kort ontbijt . Ik moest dus ook nog mijn kilometerkes gaan doen he ! De club ging vandaag op verplaatsing trainen . De bijeen komst was aan het scouts lokaal te Achterbos . Vandaaruit trokken we de bleken in . Dat is nu echt een bos waaar ge ofwel uitblijft als ge de weg niet kent en anders  op de afgepeilde parcours blijft . We moesten  2 x ( 5 x 200 m versnellen ) en dit ging me echt zeer goed af ondanks dat het daar echt dratsige ondergrond was  . Nadien naar huis waas Mario al stond te wachten voor naar de receptie te rijden van Jos , de trainer van de club . Hij werd 60 jaar en nodigde alle liefhebbers bij hem thuis uit voor en hapje en een drankske . 1 iemand moest zich opofferen om bij de kinderen te blijven   .

Na een kort beleefdheids bezoekje was hij weer thuis en zijn we naar eindhoven vertrokken   om daar wat naast de winkels te flaneren , en een paar leuke verwarmde terasjes gedaan . En winkelen zonder iets te kopen gaat niet he , maar deze keer was ik het niet die iets kocht . De kinderen zitten  weer in het nieuw en het grootste kind ook  ! :-)

 

20:57 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik ga eind november ook eens winkelen in Eindhoven hoor, jij doet mij serieus zin krijgen om te shoppen!

Gepost door: Wendy | 11-11-08

Genieten kan deugd doen zo een dagje van alles en niks doen , knap getraind en goed gekocht zo te zien :-) groetjes :-)

Gepost door: Katrien | 12-11-08

Gezelliig !!!!!!! Toch leuk om samen eens een dagje verlof te hebben.Trainen en winkelen wat moet een mens nog meer hebben.

Gepost door: anita | 14-11-08

De commentaren zijn gesloten.