03-11-08

Heilige loopster ...

Gisteren was Mario al vroeg uit zijn bed om te gaan lopen . Voor mij is dat ietske te vroeg , maar ook nog te donker . Toen hij thuis kwam en werd wakker gemaakt door zijn gerommel , heb ik maar dadelijk ook mijn loopspullen bij elkaar genomen en vertrokken voor een toerke van 8 km . Het was echt genieten om zo s'morgens vroeg te gaan lopen .  Daarna heel vlug gaan douchen om naar turnhout te vertrekken om daar te gaan ontbijten . Een beetje gek , ik weet het . Maar het was een verjaardags geschenk van mijn zus . Daarna een flinke wandeling gemaakt , en in de namiddag met de kinderen naar de cinema . Een mooi afsluiter van hun verlof !

Vandaag ben ik op de heilige toer gegaan . Niet dat ik de gelovigste persoon ben . Maar het is bij ons in de familie een gewoonte om bij de geboorte de kinderen meerdere namen te geven . De eigen naam , meter en peter en dan de heilige Rita  . Mario vindt dit onozel , ouderwets , maar toch heb ik of beter gezegt mijn moeder hun zin gekregen om dit bij ons Sanne en Femke ook te doen . Naar jaarlijkse gewoonte bezoeken wij ook de kapel van de heilige Rita gelegen in Kontich , samen met mijn moeder . Als het van mij persoonlijk moest afhangen zou ik dit nu zeker niet meer jaarlijks doen , maar het onderonsje met mijn moeder samengaande met een tasje koffie gaan drinken , overhaald me toch ieder jaar .

Dus om weer af te sluiten ....Het was supper gezellig .

21:01 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Heilige Peggy! Zondagmorgen gaan lopen is inderdaad zalig, iedereen ligt nog in bed, alles is nog rustig en naderhand kan heb je nog heel de dag voor je.

Gepost door: Wendy | 04-11-08

elke reden... elke reden om een gezellig uitje te hebben bij een tas koffie is goed he!

Gepost door: Julie | 08-11-08

Ge moet daar voor niet heilig zijn om een leuk stapje te zetten met de mamma's ,doe ik ook om de 2 weken zelfs ,wel zonder de h Rita maar doet er niet toe ;-) grtjes xxx

Gepost door: Katrien | 09-11-08

De commentaren zijn gesloten.