26-10-08

Het zusterhof loopje !

Gisteren , net als vandaag moest ik weer werken . Nog altijd het gevolg van mijn wissels voor de halve marathon van Eindhoven . Maar ze waren zeker de moeite waard . Dus gisteren werd ik door mijn ventje naar het werk gebracht , met de loopkleren aan . De éérste x dat dit gebeurde was dit best een gek zicht . Zeker als je moet weten dat ik tussen de zusters moet verschijnen bij het binnen komen . En geloof me , die zien niet elke dag iemand in loopkleren . Na het werk was het in het begin , zo een 2 jaar geleden dikwijls de vraag .......zeg menneke , loopte gij nu helemaal tot thuis ? Zie dat ge ma gene kou krijgt ? Is da allemaal wel goe ? Bezorgt zijn ze zeker ! Nu zijn ze dat allemaal al wel wat gewoon , maar toch telkens is er wel ééntje die ervan opkijkt dat ik na het werk nog vertrek .

Dus ook gisteren avond stond er een loopje tegen een gemiddelde hartslag op het schema . Dus niet te snel , maar zeker ook niet traag . Op 56 min was ik thuis , en de afstand is ong. 9 km .

Nu met het uur te verzetten zal dit weer een hele tijd duren voor ik dit nog ééns kan doen . In het donker lopen , en dan helemaal alleen tussen de velden en verlaten wegen .......nee bedankt !

Voor volgend jaar zijn er alweer plannen gesmeed onder de bloggers . De marathon van Rotterdam is uit de bus gekomen . Hier is geen halve marathon , en aangezien ik vriendelijk bedank voor de hele marathon zal ik ofwel als toeschouwer samen met de kinderen naast het parcour staan . Of er is ook een 10 km te lopen . En daar lopen , en aankomen op de Coolsingel tussen 10000 supporters .......ik denk dat dit me toch gaat overhalen om daar ook deel te nemen . Maar ik moet het nog ééns uit tellen hoe ik sta te werken . Mijne schat spreekt weer om er een weekeindje van te maken . We zullen wel zien !!

Maar ik probeer jullie ervan op de hoogte te houden ! Tot blogs !

17:54 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Tja, die nonnekes zullen wel opkijken als jij daar verschijnt in je strakke pakje, een geluk dat je niet bij de paters werkt :-p. Ik denk ook wel dat als je in Rotterdam bent je spijt gaat hebben dat je toch niet meegedaan hebt aan de 10km dus zeker doen!!

Groetjes

Gepost door: Wendy | 26-10-08

Tante nonneke Hoe schattig dat ze zo met je in zitten hé , zeg missy de verslaving wordt alsmaar groter zo te lezen :-) en in Rotterdam ga je toch wel lopen hé ,alé dat moet toch kunnen !!of anders gaan we hiet ook een stemming moeten voor houden :-)

Gepost door: Katrien | 26-10-08

Rotterdam: 10km of marathon Bwa, het verschil tussen een halve en een hele marathon is nu ook weer niet zo groot hoor, laat je niets wijsmaken. Gewoon x2 ;)

Gepost door: gert | 28-10-08

Heel bezorgde collega's blijkbaar. Maar voor de 10 km zou ik zeker gaan. Die start na de start van de marathon en daarna is er nog tijd genoeg om voor het ventje te supporteren. 't Zal wellicht terug plezant worden.

Gepost door: Yves | 28-10-08

De commentaren zijn gesloten.