19-10-08

We hervatten de trainingen !

Na de vele reactie's op mijn vorige postje , ben ik toch een beetje verplicht om een vervolg te schrijven . Ik moet me hier wel wat axtra voor inzetten want zonder veel oefening zal dit altijd een probleem blijven om aan een redelijk tempo zo een verslagje te typen . Z'n computer met spaaktechnologie bestaat toch al he ? Misschien is dat meer iets voor mij .Lachen Maar goed , voorlopig behelpen we ons met de weinige ervaring om mijn verslagje neer te schrijven .

Na mijn halve marathon in Eindhoven waar ik toch voor mijn doen een behoorlijk resultaat begaalde , heb ik toch gerust tot donderdag . Maar toen kriebelde het al om weer te gaan lopen . Tegen Mario's advies ben ik gaan lopen ( die kan soms zagen zalle , en zeker nu hij zelf niet kan lopen ) . De benen wilden éérst niet zo goed mee , maar na een 2 km traag lopen , was ik weer vertrokken . Eindhoven was eruit . Heel veel lopers waren er niet . Maar het deed toch deugd om weer even te lopen .

Dit weekeinde heb ik moeten werken . Net zoals de volgende 3 weekeinde's . Dat is het nadeel van te wisselen voor eeen marathon . Ik moet telkens die weekeinde's terug inhalen  ! Maar ook nu heb ik mijn loopbroekje aan getrokken . Zoals naar gewoonte , gaan we op zondag avond altijd naar de bomma . Dus nu ook , maar ik dan al lopend   . 6 km heb ik ong. in mijn benen zitten . Mijn hartslag was 138 - 145 . Dus zeer traag gelopen , maar met een zalig gevoel !

Mijn volgende wedstrijd is nog niet echt gepland . Maar wat mij betreft mag volgend jaar eindhoven weer gelopen worden . Ik vind ht hier echt schitterend om te lopen . 

Allemaal heel erg bedankt voor het zeer fijne weekeinde in eindhoven en tot blogs   

21:33 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

loslopen Mooi tripje, 6 km loslopen en zo'n lage hartslag. Ik zou toch maar gauw een wedstrijdje inplannen !!

Gepost door: Edith | 19-10-08

Mario zagen? Hij heeft er dan ook een goede reden voor hé Peggy. Ik ken een ras dat daar helemaal geen reden toe heeft maar die doen het constant! :ppp

Gepost door: Gert | 21-10-08

Zagen !!?? Peggy jong ge moet er me nie over te spreken , ik geloof je met volle overtuiging ,heb hem de laatste 6km van mijn marathon liefst nen plakband op zijn snoet geplakt :-) :-) :-) ik begrijp je heel goed hiiiihhhiii !! tof dat je weer aan de blog zijt ,tot de volgende

Gepost door: Katrien | 21-10-08

De commentaren zijn gesloten.