13-10-08

Op vraag van ...

Mijn tweede halve marathon is alweer een feit ! Maar om toch niet te vlug voorop te lopen , maar het ook weer niet te lang dradig te maken , zal ik éérst maar bekennen dat het op zaterdag mijn éérste winkel marathon werd .

winkelen

 Veel werd er niet gekocht , al was de verleiding soms toch groot  . De zenuwen waren aanwezig zoals nooit tevoren aanwezig . En wat had ik te bewijzen ? Ik heb hem al ééns uitgelopen , en ervan genoten samen met mijn toemalige loophaasje Julie . Misschien was het dat wel ? Ik moest het deze keer alleen doen .

Alleen .....t'is te zeggen , mijn loopmakkers van de club kwamen ook op zondag . Ze hadden allemaal super goed getraint , in dat opzicht dat ze toch het schema van de club voor 90 % gevolgd hebben  . Ook waren erbij die lactaat testen gedaan hadden , die ik ook niet gedaan heb ! Er waren een paar ferme uitspraken gedaan op de club van vooraanstaande personen , die .....laat ons zeggen , veel indruk achter gelaten hebben ! We zouden allen onder de 2 u grens moeten lopen , terwijl het voor de anderen van de groep hun éérste halve marathon was . We zouden anders beter niet deelnemen ! Na dit thuis verteld te hebben , lachte Mario zich bijna een breuk  en werd boos tegelijk .Misschien 2 van jullie groep zal de 2 u grens halen , en de rest zal een prima resultaat boeken met 2.15 u .

De schema's van de club kwamen onder ogen . Dat kan ik nooit volbrengen . Geen tijd , was al zeker de hoofd reden . Het schema werd thuis aangepast zodat ik toch nog met mijn vriendinnen kon samen trainen , al waren het wel veel minder kilometers . De lange duurlopen van zelfs 26 km werden met 8 km verkort . En niet meer dan 3 x  in de week trainen !  Meer gaat echt niet ! 

Dus aan de start samen met mijn supper getrainde loopmakkers begon de twijfel weer fel toe te nemen . Ga ik ze wel kunnen volgen . En ja , om niet de hele loop uit de doeken te doen . We liepen samen een zeer gezellige wedstrijd . Het groepke begon zich op een bepaald moment te splitsen . Ik bleef netjes in mijn tempo . Innes was echt de beste van ons denk  ik . Ze liet zich afzakken voor   Tanja die het even moeilijk kreeg . Ze zijn ook altijd samen en steunen mekaar dus door dik en dun . Ik had dit misschien ook kunnen doen , achteraf bekeken , maar je denkt dan , ze komen wel bij . Maar voor je het weet heb je een afstand van 1 minuut . Dit was ook het verschil dat er was tussen ons bij de aankomst . Mijn tijd was 2.13 u . Ik was hier supper tevrede mee !

Bedankt aan mijn ventje voor de steun en de bloemen  ! En voor de mooie bloemen die ik blogvriendin Katrien en haar man Chris kreeg . Ik was hier echt verrast mee . Bedankt ! 

Na het lopen zijn we dus naar het hotel getrokken om ons te douchen . Ik had razende honger , voelde me slapjes worden met de minuut . Snel besloten om gewoon in het hotel het menu te nemen dat speciaal voor ons was opgemaakt . Maar dit was niet zo'n succes ! De meesten wilden dadelijk naar huis ! De foto hieronder zal wel duidelijk maken dat wij geen spijt  gehad hebben van deze smakelijke beslissing .

zalm op een bedje van groeten

18:30 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

proficiat! Proficiat Peggy, dat heb je schitterned gedaan. Blij ook dat je weer iets op je blogje zet! Jammer dat ik er in einhoven niet bij was, maar als ik je nog eens kan hazen, dan zeg je het maar!

Gepost door: Julie | 13-10-08

aha ons peggy is terug. en een dikke proficiat met je halve marathon.en dat met zo weinig tijd om te trainen echt knap.

Gepost door: christ | 13-10-08

Amaai zeg! Wat een uitspraak van dieë gast, zo motiverend!!
Mij zullen ze bij vabco niet zien! Jij hebt een prachtige tijd gelopen, Mario was supertrots dat kon je zo zien! En altijd je tempo kunnen aanhouden, heel goed gedaan!! Heel veel groetjes!

Gepost door: Wendy | 13-10-08

proficiat Knap gelopen. Vond dat je met de weblogtraining in Mol al zeer degelijk tempo liep. En terwijl vlotjes pratend. Kon dus geen probleem zijn hé. Dikke proficiat.

Gepost door: Steve | 13-10-08

Mooi ! Peggy, die eerste halve marathon heb je fantastisch gedaan ! Dikke proficiat met je mooie tijd !

Gepost door: Chris | 13-10-08

Hey Peggy! Kei cool gedaan!
Hierbij nog eens bewezen, 'altijd naar je man luisteren!!'
Ik moet toegeven, die maaltijd zag er heerlijk uit, maar mijn vette friet van't frietkot met ne cervela was ook kei lekker hoor!
Hopelijk tot snel nog eens... (ik heb nu wel een mooie foto voor boven mijn bed!!)

Gepost door: Homer | 13-10-08

proficiat !!!!!! Dikke PROFICIAT Peggy http://myriammeke.blogspot.com/

Gepost door: Myriam | 13-10-08

Onze Hinde ... wel dat is nu eens leuk ! weer het blogje aanvullen ,maar we weten ondertussen waarom ;-) Nogmaals een dikke proficiat !! moet eerlijk zijn jij zag daar wel niet uit of jij 21km gelopen had zenne ,zo fris bij de aankomst ! en dat boeketje is je gegunt omdat jij altijd klaar staat voor Mario terwijl hij soms bezig is met schema's te maken of aantepassen dat verdient meer dan een bloemmetje veel liefs xxx en bedankt

Gepost door: Katrien | 13-10-08

Fier! Je mag heel fier zijn op jezelf Peggy! Een mama met 2 kindjes die ook veel aandacht eisen en een man die dan nog dikwijls de nacht werkt. Daarbij werkt jij nog netjes je trainingen af en loopt een heel knappe halve marathon, daar doe ik mijn petje voor af. Die bloemen van Mario waren dan ook dubbel en dik verdiend! Proficiat.

Gepost door: Gert | 13-10-08

Proficiat Peggy, schitterend gelopen !! Daar mag je terecht fier op zijn .. die zalm ziet er inderdaad goed uit !!! Geniet maar van je prestatie en op naar de volgende !!

Gepost door: Edith | 13-10-08

De commentaren zijn gesloten.