01-06-08

Een knal weekeinde !!

Zaterdag zijn we in Neerpelt een 5 km wedstrijd gaan lopen . Vertrokken met mooi weer thuis , maar het was richting de Limburg. En van regenen kennen ze daar wat van . Net daar gekomen vielen de éérste druppeltjes uit de lucht . ( vanwaar anders ? ) Te warm is niet echt mijn ding , maar regen voor het vertrek doet me nu ook niet echt goesting krijgen om te lopen . Maar de slavendrijver was erbij :-) .Nee ik bedoel mijn schatje hoor .

 10 km was de afstand die de club voorschreef , maar Mario vond dit nu al veel te ver en te vroeg en we kozen dus voor de 5 km . Het vertrek vond plaats op de piste , waar de sprinters even plaats moesten maken voor ons. Ja tussen die atleten slaan wij maar een gek figuur . Maar kop omhoog en met volle fierheid draafden wij welliswaar ietke trager dan hen over de piste als inloop op de statenloop . De regen waar ik het over had is toch weggebleven . En de temperatuur voelde echt perfect aan . Voor mij altans toch . Ik begon dadelijk te snel .....en herstelde het tempo . Het waren rondjes van 2.5 km , met een chip . De éérste ronde kwam ik door op 13.44min. Ik ging echt hard voor mijn doen . Ging ik verval krijgen ? Ja wat dan , dacht ik . Ik genoot ervan om me nu zo ééns te laten gaan . Alles zat mee , mijn knie deed niks pijn en ........ik moet vlammen :-)

De tweede ronden legde ik af in 13.38min. wat mijn eindtijd op 27.23 min. bracht . Ik liep dus met een gemiddelde snelheid van 5.28 min/km . Een pr van 19 sec. en een negatieve split . Maar dit verwoorde ik nog tot daarjuist in een possitieve split . Possitief = goed . Ik heb beter gelopen . Waarom noemen ze dit dan negetief (split ) Waarschijnlijk klinkt dit niet als het slimste wat ik kan schrijven , maar ik ben er zeker van dat niet iedereen dit kan verklaren en die woorden gewoon gebruikt omdat ze zo voorgekoud worden . Zeker bij bleuke's zolals ik  .

De efteling !

Vandaag de kinderen verrast met een dagje naar de efteling. De verrassing was groot , want ze wisten van niks tot we op de parking uitstapten . Slapen in de auto , is voor één keer goed meegenomen .Het was een fantastiche niet te drukke dag met mijn 3 kinderen . Sanne , Femke , en ons grootste kind , mijn ventje . De vraag of hij dit voor de kinderen doet of voor hem zelf ......

Die drie amuseren zich dan te pletter. Ik ben meer het bangere type , maar heb toch in sommige dingen mijn angst verbeten . Het gillen moesten ze erbij nemen .

En nu op naar de volgende wedstrijd of training . Lopen en genieten of genietend lopen is mijn ding !  

22:17 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |