01-06-08

Een knal weekeinde !!

Zaterdag zijn we in Neerpelt een 5 km wedstrijd gaan lopen . Vertrokken met mooi weer thuis , maar het was richting de Limburg. En van regenen kennen ze daar wat van . Net daar gekomen vielen de éérste druppeltjes uit de lucht . ( vanwaar anders ? ) Te warm is niet echt mijn ding , maar regen voor het vertrek doet me nu ook niet echt goesting krijgen om te lopen . Maar de slavendrijver was erbij :-) .Nee ik bedoel mijn schatje hoor .

 10 km was de afstand die de club voorschreef , maar Mario vond dit nu al veel te ver en te vroeg en we kozen dus voor de 5 km . Het vertrek vond plaats op de piste , waar de sprinters even plaats moesten maken voor ons. Ja tussen die atleten slaan wij maar een gek figuur . Maar kop omhoog en met volle fierheid draafden wij welliswaar ietke trager dan hen over de piste als inloop op de statenloop . De regen waar ik het over had is toch weggebleven . En de temperatuur voelde echt perfect aan . Voor mij altans toch . Ik begon dadelijk te snel .....en herstelde het tempo . Het waren rondjes van 2.5 km , met een chip . De éérste ronde kwam ik door op 13.44min. Ik ging echt hard voor mijn doen . Ging ik verval krijgen ? Ja wat dan , dacht ik . Ik genoot ervan om me nu zo ééns te laten gaan . Alles zat mee , mijn knie deed niks pijn en ........ik moet vlammen :-)

De tweede ronden legde ik af in 13.38min. wat mijn eindtijd op 27.23 min. bracht . Ik liep dus met een gemiddelde snelheid van 5.28 min/km . Een pr van 19 sec. en een negatieve split . Maar dit verwoorde ik nog tot daarjuist in een possitieve split . Possitief = goed . Ik heb beter gelopen . Waarom noemen ze dit dan negetief (split ) Waarschijnlijk klinkt dit niet als het slimste wat ik kan schrijven , maar ik ben er zeker van dat niet iedereen dit kan verklaren en die woorden gewoon gebruikt omdat ze zo voorgekoud worden . Zeker bij bleuke's zolals ik  .

De efteling !

Vandaag de kinderen verrast met een dagje naar de efteling. De verrassing was groot , want ze wisten van niks tot we op de parking uitstapten . Slapen in de auto , is voor één keer goed meegenomen .Het was een fantastiche niet te drukke dag met mijn 3 kinderen . Sanne , Femke , en ons grootste kind , mijn ventje . De vraag of hij dit voor de kinderen doet of voor hem zelf ......

Die drie amuseren zich dan te pletter. Ik ben meer het bangere type , maar heb toch in sommige dingen mijn angst verbeten . Het gillen moesten ze erbij nemen .

En nu op naar de volgende wedstrijd of training . Lopen en genieten of genietend lopen is mijn ding !  

22:17 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Genieten... dat zeg ik ook , dan heb je veel meer aan de loopdinges ;-) dan zijn de wedstrijden super gelijk die van jou ...PROFICIAT !! dubbel en dik verdiend !! doe zo verder !!

Gepost door: Katrien | 02-06-08

Goe gedaan! Proficiat met uwe pr!! De efteling moeten we ook nog eens doen met onze drie kindjes, in september gaan we eens naar plopsaland! IK kijk er al naar uit! Groetjes

Gepost door: Wendy | 02-06-08

PR Proficiat met je PR. Knap gelopen .. De efteling, daar wil ik ook nog wel eens naartoe.

Gepost door: Edith | 02-06-08

Een dikke proficiat met je PR

Gepost door: wim | 03-06-08

Een mooi PR. Een negatieve split betekent dat je de tweede helft sneller liep en dus minder minuten of seconden onderweg was in het tweede deel. Doordat het tweede deel minder is in tijd spreekt men daardoor van negatief. Maar je hebt gelijk; 't is eigenlijk leuker als het woord "positief" gebruikt wordt; dat klinkt beter.

Gepost door: betty spencer | 04-06-08

Proficiat Proficiat Peggy, jij bent heel erg sterk bezig! leuk dat jullie zo'n fijne dag in de Efteling hadden!

Gepost door: Julie | 07-06-08

De commentaren zijn gesloten.