30-05-08

 

Hallo , hier zijn we dan nog ééns met een verslagje van mijn afgelopen 10 trainings dagen . Ik dacht dat ik het in mijn vorige verslagje al geschreven had , dat ik een pijnlijke knie heb . Meestal als de afstanden wat meer of iets sneller zijn , dan begint ze zich te laten voelen . Maar met het een 10 dagen ietske rustiger te doen , is de pijn weer verleden tijd . Ik ben nog altijd 3 keer per week blijven lopen , met een gemiddelde van 25 km per week  . Weinig he .....als je soms bij andere blogs leest dat die tot 70 km trainen. En dan heb ik het niet over mijn ventje of van die andere loopzieke zotten . Dat meen ik niet hoor , maar ik zou het niet kunnen om zo het hele jaar door te trainen .

De twee doorgedreven loopsters Ruthje en Julie die de dodentocht gaan lopen - wandelen , wat die aftrainen ......maanden aan één stuk .....ik voel me dan klein , en langs de andere kant stel ik me de vraag voor mezelf . Zou ik dit wel plezant vinden ? Er zijn nog zoveel andere leuke dingen om te doen , en mijn dag bestaat maar uit 24 uren , waarvan ik nog een deel moet van werken en slapen en .......doen .

Zo hebben Mario en ik ook al plannen gemaakt om binnen enkele jaren een koersfiets te kopen . Niet dat we dat nu niet zouden willen , maar het is vooral omdat dit nog meer tijd in beslag neemt , en we de kinderen nog niet alleen kunnen laten , dat we dit nog uitstellen . We zouden dan ook een fietsen drager kopen om zo op zondag of andere vrije dagen , telkens ergens in een mooie streek kunnen fietsen .

De twijfel tussen maintenbike en koersfiets is nog wel een beetje de vraag . Maar zo een modelleke van beiden iets , koersfiets zonder krom stuur met iets bredere banden , dat is het wat ns beiden tevrede zou stellen , denk ik .

Morgen gaan we weer een wedstrijdje in Neerpeld lopen . 5 km doorvlammen zegt Mario . Hij misschien wel , maar ik heb er niet echt veel zin in . Morgen is de goesting om te lopen misschien wat groter .

Ik zal zo spoedig mogelijk nog het vervolg daarvan posten . Groetjes Peggy !


 

18:12 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

18-05-08

Nu moet ik wel ......!

Het is weeral een hele tijd geleden dat er op dit blogje weer iets verschenen is . Een echte door gedreven blogster zal ik wellicht nooit worden . De interessen erin is al wel een stukje hoger komen liggen , maar het is vooral de tijd om een plaatske achter de computer te reserveren , dat het me moeilijk maakt . Mijn ventje zit er dagelijks toch een uurtje of 2 aan , en dan zijn er nog de kinderen die na schooltijd hun half uurtje per dag moeten hebben . Hoe erg ik het vond of vindt , het is iets wat uit ons leven niet meer weg te denken is .

Maar om de voorbije weken te beschrijven in een note dop ........Het gaat gewoon zeer goed ! Ik ben nu vooral aan de snelheid aan het werken . Het klinkt wel een beetje grootser dan het is , maar we zijn toch voor de vooruitgang . Ook beleef ik weer heel veel plezier aan het lopen . Wegens te weinig tijd waren de trainngen soms iets te lang , wat de tijd betreft . Maar nu is het allemaal weer wat minder , en sneller , dus dubbel zo rap gedaan . 1 min puntje kan ik opnoemen en dat is een beetje pijn in mijn knieen . Maar met een stevig knie-bandje voel ik bijna niks ! En ik durf zelf te zeggen dat het ietske gebeterd is . Gisteren kreeg ik van een voor mij onbekende blogster ( sorry ) veerle  een stokje toe geworpen . Auw.....zou ik normale toestand zeggen , maar het was meer een verhoor dat ik op de blog moet plaatsen over mijn persoonlijke  "ik" . Efkes Mario zijn blog gaan lezen , wat hij erover geschreven heeft . Dat laatste ......moest dat nu echt !!!! En daar lacht die dan mee ! och ja , het is ne vent he ! Meer woorden is niet nodig denk ik .

Mijn stokje dus !

Noem 3 dingen die je neus prikkelen  !  

 1. bloemen
 2. De geur van frieten
 3. Mario zijn parfum azaro

Drie dingen die je smaak pupillen prikkelen  !

 1. Witte wijn
 2. pasta
 3. een coupe advokaat ijs

Welke geluiden zijn voor je oortjes het aangenaamst !

 1. Marco Borsato is één van mijn favorieten
 2. De wind die met de zee speelt
 3. Gordon

Noem 3 huidprikkels !

 1. Mijn kinderen en ook mijn ventje tegen me aan trekken .
 2. Een massage van Mario .
 3. Een goeie hete sauna .

Noem 3 dingen die je ogen prikkelen !

 1. Mijn man en mijn kinderen
 2. Uitzicht op de zee 
 3. Mooie landschappen , vooral de bergen . 

Ziezo ik ben ervan af ! Dat 5 simpele vragen toch een ietsie pietsie moeilijk zijn kan ik jullie nu bevestigen . Maar nu nog 2 andere gelukkigen vinden .

Woensdag ga ik ook mee lopen in Hoogstraten . Waarschijnlijk doe ik er de 5 km mee . Ons Edith en Frank gaan daar ook zijn . Ik zou het nog niet mogen doen , maar ik denk er toch aan om daar nog ééns mijn snelheid te testen , maar vooral zorgen dat ik ervan geniet . Bij aankomst krijgt iedereen een bakje aardbeien , aangeboden door de veiling van Hoogstraten . Daar is het dus om te doen . Wij gaan daar ook redelijk vroeg proberen te zijn . Het is daar ook braderei en kermis , dus onze Mario zal zijne portemonee moeten mee nemen . :-) Voor de kermis he !

Allee ik ga afsluiten tot....?????? ik nog ééns tijd heb of er wordt toe gedwongen .  Daarom toch bedankt Veerle . Ik ben weer effe bij met bloggen .

19:10 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |