18-05-08

Nu moet ik wel ......!

Het is weeral een hele tijd geleden dat er op dit blogje weer iets verschenen is . Een echte door gedreven blogster zal ik wellicht nooit worden . De interessen erin is al wel een stukje hoger komen liggen , maar het is vooral de tijd om een plaatske achter de computer te reserveren , dat het me moeilijk maakt . Mijn ventje zit er dagelijks toch een uurtje of 2 aan , en dan zijn er nog de kinderen die na schooltijd hun half uurtje per dag moeten hebben . Hoe erg ik het vond of vindt , het is iets wat uit ons leven niet meer weg te denken is .

Maar om de voorbije weken te beschrijven in een note dop ........Het gaat gewoon zeer goed ! Ik ben nu vooral aan de snelheid aan het werken . Het klinkt wel een beetje grootser dan het is , maar we zijn toch voor de vooruitgang . Ook beleef ik weer heel veel plezier aan het lopen . Wegens te weinig tijd waren de trainngen soms iets te lang , wat de tijd betreft . Maar nu is het allemaal weer wat minder , en sneller , dus dubbel zo rap gedaan . 1 min puntje kan ik opnoemen en dat is een beetje pijn in mijn knieen . Maar met een stevig knie-bandje voel ik bijna niks ! En ik durf zelf te zeggen dat het ietske gebeterd is . Gisteren kreeg ik van een voor mij onbekende blogster ( sorry ) veerle  een stokje toe geworpen . Auw.....zou ik normale toestand zeggen , maar het was meer een verhoor dat ik op de blog moet plaatsen over mijn persoonlijke  "ik" . Efkes Mario zijn blog gaan lezen , wat hij erover geschreven heeft . Dat laatste ......moest dat nu echt !!!! En daar lacht die dan mee ! och ja , het is ne vent he ! Meer woorden is niet nodig denk ik .

Mijn stokje dus !

Noem 3 dingen die je neus prikkelen  !  

 1. bloemen
 2. De geur van frieten
 3. Mario zijn parfum azaro

Drie dingen die je smaak pupillen prikkelen  !

 1. Witte wijn
 2. pasta
 3. een coupe advokaat ijs

Welke geluiden zijn voor je oortjes het aangenaamst !

 1. Marco Borsato is één van mijn favorieten
 2. De wind die met de zee speelt
 3. Gordon

Noem 3 huidprikkels !

 1. Mijn kinderen en ook mijn ventje tegen me aan trekken .
 2. Een massage van Mario .
 3. Een goeie hete sauna .

Noem 3 dingen die je ogen prikkelen !

 1. Mijn man en mijn kinderen
 2. Uitzicht op de zee 
 3. Mooie landschappen , vooral de bergen . 

Ziezo ik ben ervan af ! Dat 5 simpele vragen toch een ietsie pietsie moeilijk zijn kan ik jullie nu bevestigen . Maar nu nog 2 andere gelukkigen vinden .

Woensdag ga ik ook mee lopen in Hoogstraten . Waarschijnlijk doe ik er de 5 km mee . Ons Edith en Frank gaan daar ook zijn . Ik zou het nog niet mogen doen , maar ik denk er toch aan om daar nog ééns mijn snelheid te testen , maar vooral zorgen dat ik ervan geniet . Bij aankomst krijgt iedereen een bakje aardbeien , aangeboden door de veiling van Hoogstraten . Daar is het dus om te doen . Wij gaan daar ook redelijk vroeg proberen te zijn . Het is daar ook braderei en kermis , dus onze Mario zal zijne portemonee moeten mee nemen . :-) Voor de kermis he !

Allee ik ga afsluiten tot....?????? ik nog ééns tijd heb of er wordt toe gedwongen .  Daarom toch bedankt Veerle . Ik ben weer effe bij met bloggen .

19:10 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

woensdag Super dat je woensdag ook meekomt, geef er maar een goeie lap op ..

Gepost door: Edith | 18-05-08

Ik ben ook ingeschreven voor de 5 km. Alleen hopen dat ik er op tijd zal zijn... Om 17:15h in Antwerpen vertrekken...

Gepost door: Homer | 18-05-08

Kan het zijn ... dat jij een genieterke zijt ? ja hé !! ps Woensdag je niet laten kennen ...en Vlammen ,ik duim grtjes K&C

Gepost door: Katrien | 19-05-08

succes! Veel succes woensdag in Hoogstraten! Maar wie zijn nu die twee gelukkigen voor het stokje? Ik heb het al gehad hoor!

Gepost door: Julie | 19-05-08

heel veel succes in Hoogstraten Peggy!!

Gepost door: Ruthje | 20-05-08

Leuk dat je in Hoogstraten was (mijn woonplaatske). Hopelijk verliep alles vlotjes!

Groetjes

Gepost door: Tinne | 23-05-08

De commentaren zijn gesloten.