21-04-08

De 10 mijl van Antwerpen !

Zondag morgen 6 u samen met mijn ventje het bed uit om hem de laatste bemoedigende woordjes toe te fluisteren . Na hem naar de bus gebracht te hebben , die om 7 u vertrok ging ik toch nog even rustig me ontspannen thuis . De kinderen werden door de bomma afgehaald om 9 u , en zouden samen naar antwerpen afzakken om te supporteren . Je mag gerust zeggen dat ze een supper bomma is . Je kan altijd op ze rekenen !

Om 11 u vertrok de bus voor de 10 mijl . Het éérste wat we deden was via de voetgangers tunnel naar echteroever gaan om hopelijk Mario zijn laatste km nog aan te moedigen . De ballonnen van de 3 u passeerden toen we net de tunnel uitkwamen . Hij was er niet bij ! Ange , waar hij mee zou samen lopen zagen we passeren , en daar was hij ook niet bij . Ofwel zit hij zeer goed , en is hij al door ( ik hoopte dat ) en anders is het voor hem een tegenvaller dacht ik . De Bomma had ik, ondertussen ook per toeval gevonden samen met de bompa . Nee nee hij is nog niet gepasseert , vertelde ze me  . In de verte zag ik een club t-shirt afkomen . Ja daar kwam hij aan gelopen . Hij zag af , maar beet toch ferm door . Ik bewonder dat echt wel in hem !  Toen terug in een versneld tempo naar linkeroever want daar zou ik mijn haasje Julie ontmoeten .

Na mekaar gevonden te hebben werden de busjes met sportdrank gevuld , nog wat bijgepraat samen met homer die ik bijna niet herkende . Afgetraint dat die was .....ik kreeg gelijk de bibber en werd weer flink aan onze weddingschap of uitdagingen herinnert al wist niemand meer waarover die gingen . Hij staat echt scherp . Dat eu... lichte buikje van hem , dat was weg . Echt ik zag me met minuten achterstand eindigen .

Tegen  14.30 u begaven we ons naar de start . Samen met greet , mijn loopmaatje , jullie , homer en nadien nog aan de start Pascale en nog een greet gingen we samen van start om 15.00 u . Het duurde vrijwel ong . 10 min éér we de matten passeerden . Julie zette dadelijk het juiste tempo aan . Elk detail werd me met de paplepel ingegeven . Ik moets enkel lopen en slikken . Drank werd me aangeboden , de km tijden netjes verteld . Alles tip top . Het was zalig om zo te lopen . Ik moest aan niks denken . Onderweg is ergens Homer afgehaakt , maar waar wist ik echt niet . Ik was en ben altijd onder het lopen maar met mezelf bezig en kijk nooit achterom . Maar zijn blogje verteld daar ongetwijfeld meer over . De laatste tunnel daar kregen we nog de echte slachtoffers van deze toch wel zware wedstrijd te zien . Niet kijken zei Julie ! Het was ook wel geen zicht . Gewoon doorlopen . De tunnel uitgekomen was het nog maar 1 km ong. En die deden we nog volgens mijn haasje tegen 5.30 min. Ze beloofde me een grote chocolade taart , of had ze daar zelf zin in. Nog 100 m voor de Mario en voor de kinderen ook nog 100 m .......enzo pepte ze me op , tot de laatste meters . Mijn tijd was verbluffend voor mijn doen . 1.40 u klokte ik af . En dit is voor de helft te danken aan mijn supper haas Julie !!

Julie , je was supper ! Ik heb echt genoten van deze prachtige omloop . Ik hoop dat ik dit nogmaals met je kan overdoen . Ik zou zeggen , ik zal jou ééns hazen , maar dat zou een belofte zijn die ik misschien nooit kan waar maken . Maar als je ooit ééns een fietser nodig hebt om je bij te staan in je marathon . Ik ben dan je heu.....ma...vrouw ! 

En voor homer ....... ! Je hebt je éérste wedstrijd prachtig gelopen ! Je was veel sneller dan ik op mijn éérste 10 mijl . Dus we hebben samen gewonnen ! Ik wens je een dikke profficiat ! Uitdagen doe ik je nooit meer !    Kus

20:11 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

een voorbeeld ! Ha, je hebt een 'fan' achter je. Volgens Mario liep jij volgend jaar ongeveer dezelfde tijd als ik bij mijn eerste. DUS zal ik je volgend jaar volgen voor deze tijd ;-)
Prachtig verhaal ! Knappe tijd ! Mooooooi !

Gepost door: kaat | 21-04-08

Graag gedaan Supergraag gedaan hoor Peggy, het was een plezier om je te mogen hazen. Ongelofelijk knap heb je gelopen, en dat ondanks een moeilijk parcours, steken in je zij, enz... je hebt het schitterend gedaan! En die mooie eindtijd heb je echt aan jezelf en je trainingen te danken hoor, ik zorgde gewoon voor.... de chocoladetaart op het einde :-) Proficiat!

Gepost door: Julie | 21-04-08

Knap! Proficiat Peggy, je hebt een prachtwedstrijd gelopen!!

Gepost door: Muriel | 21-04-08

Grote markt Toen we op de grote markt stonden hoopte ik natuurlijk dat Homer eerst zou doorkomen .. Maar jullie waren sneller.
Knap gelopen !! Geniet maar van je PR !!!
Een dikke proficiat !!!

Gepost door: Edith | 21-04-08

Fantastisch gelopen Peggy! Je hebt er voor getraind! Je hebt het verdiend! En... Ik vond het niet erg om achter de vrouwen te lopen... Alhoewel...
Geniet ervan!!!

Gepost door: Homer | 21-04-08

MEGA PEGGY !! Is het vliegtuig ?is het een ..? Nee het is Mega Peggy !!!!!!! PROFICIAT !! ps verleden jaar liep ik diezelfde 10mijl in 1.46 dat is 6min trager dan jij !! weet je wat dit betekend ?? wel ik wel volgend jaar vertrek jij om 10u op diezelfde plaats ;-)))) onthou die woordjes ;-) Geniet van je prestatie !!

Gepost door: Katrien | 21-04-08

Goed zo... Echt knap gelopen! Proficiat.

Gepost door: Jan Schockaert | 21-04-08

Bevoordeeld? Zo is het natuurlijk niet moeilijk om zo knap te lopen, jij bent namelijk het favorietje van de coach! ;)) Zonder zwanzen, je hebt dat heel knap gedaan Peggy. Het is zoals Julie het ook zegt, jij hebt het gedaan, en niemand anders. Dikke proficiat.

Gepost door: Gert | 21-04-08

prima gedaan hoor ! Het regelmatig trainen is er aan te zien ! houden zo, maar eerst even keihard genieten !

Gepost door: jogginggirl | 21-04-08

knap! proficiat Peggy, zeer knap gelopen en je doel gehaald en dat op een zwaar parcours! Heel knap!! Proficiat!!

Gepost door: Ruthje | 22-04-08

Leuk zo'n weddenschap en goed gelopen zo samen met Julie, helemaal goed!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 22-04-08

Het was enorm leuk om jullie tussen al die 1000den lopers te zien huppelen over de grote markt! Leuk dat je er was, leuk om je nog eens te zien, PROFICIAT!!!!

Gepost door: Tinne | 22-04-08

zeer goed gelopen maar met zoon supperhaas....

Gepost door: wim geerts | 24-04-08

De commentaren zijn gesloten.