06-04-08

Ik schaam me een beetje

Het heeft weer veel te lang geduurt voor ik weer an bloggen ben gekomen . Ook het lezen van de blogjes is stil gevallen de voorbije 2 weken . Druk .....is altijd het éérste excuus dat we gebruiken , en dat was het zeker de laatste weken . Maar natuurlijk had en heb ik nog vrije tijd . Maar dan moet je keuzes maken hoe je die opvult , en dan komt bloggen neg een paar streepjes tekort op andere bezigheden zoals wandelen , lang tafelen met mijn ventje , tv kijken , en natuurlijk lopen . Maar lopen beschouw ik bij mijn drukke agenda . Naast de alledaagse klusjes staat ook lopen gepland voor de hele week . En geloof me , ik voel me zeer goed . Ik heb me gehouden aan mijn 3 dagen per week lopen . Maar daar waar i anders ook in het weekeinde loop moet ik ze de laatste weken allen door de week doen . En dit is soms wat vlug na elkaar voor mij . Maar nu de klok verzet is ( en laat dat ding nu staan aub. ) is het s'avonds wat langer licht en kan ik terug van het werk naar huis lopen . In het donker moet je mij nooit alleen komen zoeken .

Antwerpen !!

Ja het is bijna zover dat de titanen strijd Homer - Miss piggy zal los barsten ! Bijna was de strijd al half gewonnen door de heer uit de Simsons doordat mijn  haasje een beetje ziek is . Maar wie haar kent , weet gewoon dat ze zelfs op 1 been met een snotneus van hier tot in Antwerpen me nog altijd naar een prachtige tijd kan loodsen . Maar aangezien de concurentie het trainen zeer serieus opneemt , en me soms al aan het bibberen zet ( als ik eraan denk onder ne koude douche ) is het toch duimen op beterschap . Zijn er nu geen andere middelen die wij als dames uit de kast kunnen halen om deze strijd in ons voordeel te buigen . Een lichte vorm van sabotage . Zou Edith , zijn vrouwke , zijn schoenen niet door het venster kunnen gooien onderweg naar antwerpen ? Jeukpoeder in zijn loopbroek ......alle ideen zijn welkom .

Nee nee , als hij sneller kan lopen als 6.20 min/km over de hele afstand , dan zal hij winnen en ik een pr hebben van 20 sec/km tov. vorig jaar . En dan ben ik supper tevrede . Maar de afstand is wel 17 km vorig jaar .

En nu ga ik werken , deze avond een zeer trage duurloop van 15 km . Vertrek  aan het werk !

10:43 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

goe bezig .. Je bent goe bezig .. al blijft het bloggen dan een beetje achterwege .. zo lang je blijft lopen is alles ok.
Homer zijn schoenen weggooien .. tja, dan koopt hij er misschien gewoon andere .. jeukpoeder in zijn broek .. neenee .. hem extra soigneren ja .. Dat wordt bij jou ook gedaan !!!
Het wordt vast een leuke boel, als ik nog op mijn benen kan staan zal ik zeker aan de finish staan !!! (en misschien aan de start ook !! hangt van mijn aankomst af)

Gepost door: Edith | 06-04-08

Jeukpoeder in mijn broek? Volgens mij ga ik daar sneller van lopen!!

Gepost door: Homer | 06-04-08

Dat ga wat worden !!! Girlpower !! MEGAPEGGY !!!!!!!!!!!Je bent in top form meiske ! ,laat de poeder en de schoenen maar waar ze horen ,tgaat niet nodig zijn ;-) SUCCES !! een vurige fan !!oeps 2 vurige fans !K & C

Gepost door: Katrien | 07-04-08

met een persoonlijke trainer als mario kan het niet mislopen en dat pr dat gaat zeker sneuvelen daar in antwerpen

Gepost door: Wim Geerts | 10-04-08

jij hebt er enorm hard voor getraind en wat Homer ook doet : you're a winner !
Proficiat met de communie van uw dochter !

Gepost door: jogginggirl | 12-04-08

Succes! Na zo'n goeie trainingen zal het in Antwerpen schitterend gaan en haal je vast en zeker een PR binnen. Heel veel succes alvast en tot zondag!

Gepost door: Muriel | 13-04-08

Zeg dat jeukpoeder wil ik wel zien gebeuren zunne!!
Dan steek ik hem zelfs voorbij, want dan geeft hij het drukker met ....... dan met lopen hahahaha
Oh en Christine loopt hem dan ook zeker voorbij, want wij lopen samen ;-)
groetjes

Gepost door: Jetty | 15-04-08

Klaar! En Peggy, ben je er klaar voor? Zal wel he, je hebt een mooie voorbereiding gehad! MOrgen wordt een superdag!

Gepost door: Julie | 19-04-08

De commentaren zijn gesloten.