24-03-08

Een dagje Gent!

Deze week is er eigenlijk heel wat gebeurt . Dus waar beginnen we dan mee . Het is een loopblog , dus dat zal misschien het meest gepaste onderwerp zijn . Deze week heb ik een paar dagen verlof gehad , en is het lopen dus iets gemakkelijker te plannen . En toch heb ik me maar 1 training extra opgelegt. Tja , jullie hebben thuis niet een ventje zitten die over me waakt en me nu en dan terug fluit . Elke training hier nu weer appart gaan vermelden is voor mij en voor u een beetje saai . Dus laat ik het zo zeggen . Ik ben 1 x in drunen precies over een magisch punt heen geraakt qua snelheid , en nu bij de versnellingen op training gaat me dit veel vlotter af . Die grens is verbroken , en ik ben nu aan het zoeken waar mijn volgende beperking ligt . Vandaag gaan we naar Olmen lopen . De jaarlijkse paasjogging. Daar ga ik me beperken tot 4.4km. Maar mario heeft me gezegt dat ik daar moet doorlopen , en dat hij met me mee gaat lopen . Die zot wil zelfs tegen 5 min/km lopen . Nee dat gaat niet door ! Het resutaat lees je binnen enkele dagen wel !

Gent ....

We zijn zaterdag een dagje naar Gent geweest . En niet zomaar een uitstapje , maar om de foto's te laten maken voor de comunie van onze 2 dochters Femke en Sanne door een hele speciale fotograaf . Een echte topper , namelijk Maarten , de man van Julie mijn haasje voor Antwerpen. We werden bij hen thuis in hun prachtige nieuwe woonst verwacht omstreeks 13.00u . Maar al wie Mario kent zal ondertussen wel weten dat hij een inorme hekel heeft aan mensen die hun afspraken niet nakomen , en is daarom zelf altijd zeker op tijd bij een afspraak . Daarom nu waren we 45 min te vroeg maar werden door onze gastheer prima ontvangen . We kregen dadelijk een paar boeken voorgelegt van de mooiste plaatsjes van de gehele stad . We wisten nu al dat dit geslaagt  ging worden . Gent is een prachtige stad ! Julie was ondertussen nog even bij hij haar pa , maar met een klein telefoontje stond die in een mum van tijd hier bij ons . Omdat de weersvoorspellingen niet zo gunstig waren , en op dat moment zelf roch de zon scheen , hebben we niet te lang getalmt en zijn we naar de stad vertrokken . Maarten was geweldig , dat kan je seffens aan de hand van een paar foto's wel merken . Maar ook Julie stond niet stil . zij was constant bezig  om nieuwe en nog betere lokatie's te zoeken , die dan werden gekeurt door Maarten . Hij was echt streng voor zich zelf . Net zo streng als de meeste lopers onder ons met hun voorbereidingen naar iets speciaals ! Julie kreeg het voor elkaar om een paar foto's in een toeristenbootje te mogen nemen . 1 ding wat zeer mooi had kunnen zijn volgens ons allen was haar niet gelukt of beter gezegt , durfden we niet . Er stonden een paar zeer mooie moto's geparkeerd van waarschijnlijk zeer deftige mensen , maar het eerste waar je aan denkt bij het zien van deze zware machines is iemand met lang haar , een neusring tatoe's .......en waar het woord deftig een belediging voor is . We keken rond maar vonden niemand die met dit beeld overeen kwam . Dus het vragen was niet mogelijk en ruzie met iemand van hen wilden we ons niet op de nek halen . Dus een foto voor de moto zou moeten volstaan , maar Maarten wist toen al dat dit niet de beste foto zou zijn , wat ook later weer bleek .

Na het weer omkleden van de kinderen , zijn we met z'n allen naar de Kastaar getrokken waar we op aanraden van Julie de beste spagetti zouden eten van Gent . Ja spagetti .....is dat nu zo speciaal te maken , zou je denken . Ik ben zelf ook kok en weet dat je met spagetti heel veel kan doen . Maar door de gemakzucht overkomt het ons ook dat we telkens weer de gewone spagetti bolognaise maken . Mario en ik kozen voor de spagetti kastaar die zoals elke andere spagetti in 3 formaten te verkrijgen was . Ik koos voor de medium , net zoals de rest van ons . Kwamen ze daar echt met een grote kom spagetti af , ik wilde niet weten nu hoe die grote wel zou zijn , maar dit was voor mij echt teveel . Maarten die .........had echt grote honger ! Julie had echt niet overdreven . Dit was voor mij en Mario de lekkerste spagetti die ik ooit gegeten heb . Ik zelf kan hem zo niet maken .

Na ons buikje gevuld te hebben , zijn we nog even bij hen thuis naar de foto's gaan kijken . Het resultaat .....jongens dat is geweldig ! Veel beter dan bij een ...( hoe zeg ik dit nu juist ) veel beter dan een gediplomeerde fotograaf . De tijd die hij ervoor genomen heeft stoomt van het scherm af . Het is gewoon perfect !! Bedankt Maarten en Julie voor julie perfecte samenwerking die leiden tot dit resultaat .

We werden dan ook nog rond geleid in hun prachtige woonst  . Hier is heel veel werk en energie ingestoken . De verhalen die er dan rond hangen , want elk plaatske heeft zo een eigen vehaal . Ze hebben dan ook alles , of toch voor 95 % alles zelf gedaan wat hen een extra voldoening geeft . Julie zij ons , er zit hier en daar en foutje in , maar weet je , ik heb dat daar wel gedaan he , en ik ben daar inorm trots op , zelfs op dat kleine foutje dat niemand zag .

Ik weet dat ik  iemand ben die niet gemakkelijk contacten legt , maar met deze 2 mensen is het ijs wel gebroken .  Ik kijk volop uit naar Antwerpen . Het gaat daar echt een feest worden , dat voel ik nu al . Of Homer nu voor mij is of niet ......ik ga me daar gewoon supper amuseren  onder een geweldige begeleiding en een dikke pr loop ik zeker !

De foto's

455

naamloos
+++++

06:41 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Je dochters zijn blijkbaar 2 natuurtalenten. Zoals zij poseren. Het mag voor Maarten geen probleem zijn om van zo'n modellen mooie fotos te maken!

Gepost door: Homer | 24-03-08

Bedankt Héél graag gedaan hoor Peggy. EN jullie zijn zelf bedankt, voor 't fijne gezelschap, de leuke babbel, de lekkere taart, de spaghetti. Ik zou het met geen betere woorden kunnen omschrijven als jij hebt gedaan: het ijs is gebroken, 't was tof en gezellig en we kijken uit naar een volgende keer!Jullie zijn schatjes hoor. Leuk dat de foto's in de smaak vallen!

Gepost door: Julie | 24-03-08

Prachtige foto's Die juffertjes van jullie dat zijn echte top modellen ,kan ook niet anders met z'on ouders hé ps ze hebben allebei heel mooie kleertjes aan ,echt iets dat bij hen past ,heel goeie keuze ;-)

Gepost door: Katrien | 24-03-08

nog meer Nog meer prachtige foto's .. en ik herhaal het nog eens, jullie hebben prachtige dochters .. om fier op te zijn.
Het trainen gaat je ook goed af he !! Mekaar aanmoedigen is ook leuk .. Goed bezig .. en of je nu voor of na Homer bent, wat maakt het uit !! Genieten is het belangrijkste !!

Gepost door: Edith | 24-03-08

Prachtige foto's, en jullie hebben blijkbaar ook een geweldige dag gehad.

Gepost door: Marc | 26-03-08

De commentaren zijn gesloten.