19-03-08

Het gaat beter en beter !

Het begint echt zeer goed te gaan met het lopen . Niet dat het ooit echt slecht aanvoelde , maar ik heb lang het gevoel gehad dat ik ter plaatse bleef trappelen . Zondag toen mario zich weer gaan amuzeren was in Sluis , heb ik s'avonds er een echte tempo loop van gemaakt . Het toerke een beetje aangepast zodat ik toch een 10 km zou gelopen hebben . Ik moest mijn hartslag onder de 165 houden en deed dit zeer goed om niet te zeggen , perfect . Het tempo dat ik liep voelde best pittig aan , maar ik kon harder , dat voelde ik zeer goed . Onderweg werd ik nog getracteerd op een fikse regenbui die me zogoed als doornat maakte en ik had geen regenkledij aan dus maakte het dit nog extra kou . Ik  dacht nog , als ik nu niet ziek wordt , dan weet ik het niet . Thuis aangekomen met juist een tijd van 1.02 u gelopen . Nu wist ik nog niet precies hoever ik gelopen heb , maar mario heeft dit stukje in zijn training ingepland en melde me dat dit 10.1 km was . Dus  ong. de 6 min/km gelopen . Dit tempo was een paar weken geleden nog echt afzien , en nu ......was ik ook moe maar met overschot .

Gisteren was het trainen op de piste . De trainingen waar ik echt tegenop zie . Maar als je met dit gevoel van de piste kan afstappen na je training , dan doe je dit ook graag . We moesten 5 x 1000 m tegen 5.20 - 5.30 min/km lopen met 3 min rust . Dit ging snel voor mij , maar het was echt te doen . De éérste versnelling dacht ik .....moet ik er zo nog 4 doen . Maar na 2 komt 3 en ...het ging weer zeer vlot . De hartslag zakte , maar niet snel genoeg . Ik had de 3 min echt nodig om tot 110 te dalen . Deze training gaf me weer een zeer goed gevoel . Ik voel dat ik inde toekomst nog sneller ga worden , of ben ik gewoon aan het dagdromen . Speelt geen rol , maar laat me aub verder dromen !

Morgen een training met Greet die we door omstandigheden ergens moeten tussen frommelen . Ik had er graag 12 km gedaan mar wegens tijdgebrek zal ik met 8 km moeten tevrede zijn . En die zullen zeer traag zijn . Dan kunnen we rustig kwebbelen . :-)

Ook hebben we dit weekeinde nog een hele drukke agenda . De foto's voor de comunie van ons Femke moeten nog genomen worden . En we hebben er een prof. fotograaf bijgehaald . We moeten er wel voor naar Gent , alle moeten ...we wilde het Maarten en Julie niet onodig moeilijk maken om voor ons naar Mol te komen .En foto's in Gent ..dat is ook eens wat ander dan zoals ze allemaal hier in Mol één van de meren kiezen . Ja je leest het goed , de weblog fotograaf gaat onze dochter op de gevoelige plaat vast leggen . Dus s'morgens éérste afspraak bij de kapper om 7.30u . Mario die ik éérst in zijn bed ga duwen als hij thuis komt van het werk . Niet dat hij dit niet alleen kan , maar hij praat nog om éérst nog een 20 km te gaan lopen . Nu mag hij er alles voor doen , maar dat gaat zaterdag niet door ! .........Denk ik . Nadien gaan we nog iets eten denk ik . Alvast bedankt aan Maarten en Julie om deze last op zich te nemen .

18:34 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Beter ???? Het gaat SUPER !!! Jij bent een natuurtalentje !!! Ooit ga jij voor de marathon (ik had het zondag er nog over met je schat ,vraag maar eens ;-)) ben dat zelfs heel zeker jij kan dat ! ben reeds fan hé !!

Gepost door: Katrien | 19-03-08

troost In zekere zin vind ik altijd troost in je blogjes. Ik heb ook soms (momenteel ?) het gevoel ter plaatse te trappen en tja, die stukjes van jou motiveren toch. Mercikes !

Gepost door: kaat | 23-03-08

De commentaren zijn gesloten.