14-03-08

Ik voel me goed , beestig goed !!

Ja , ik moet zeggen dat ik deze week echt op wolkjes gelopen heb . Niet dat ik het nu in de hoogte ben gaan opzoeken , maar het gevoel van ééns echt goed te lopen is een echte bevrediging . ( niet letterlijk opnemen ) Maar laten we niet afwijken van het feit dat ik loop voor het plezier en niet om telkens weer wat sneller te worden . Maar het mag wel , zolang het ene het andere niet in de weg staat  .

Deze week heb ik maandag en dinsdag verplichte rust gekregen . Maar woensdag had ik afgesproken met Greet om smorgens te gaan trainen . 11 km hebben we afgelegt met hartslag 145 - 155 . De snelheid was traag hoor , maar doordat we niet beschikken over een garmin en we van ons parcourke hebben afgeweken , konden we het tempo niet echt nakijken . Ik wist Greet nog niet wonen en we zijn daarom langs haar thuis gelopen ,en zoals vrouwen zijn ( ikke toch ) even naar binnen gaan piepen. Een korte pauze moet toch kunnen he !

Donderdag naar de club geweest waar de overigen die niet gelopen hadden vorige zondag , me nog feliciteerden met het behaalde resultaat . Het blijft me achtervolgen :-) . We liepen een korte training van 7 km , maar wel ietske sneller dan op woensdag . Mijn hartslag was toen 160 en dus nog ruim onder overslag .

Zondag gaat Mario in Sluis lopen , maar ik moet werken . Dus hij brengt me naar het werk en ik loop s'avonds naar huis . En dat is ook weer goed voor 8 - 9 km . Dat hangt er vanaf of het donker begint te worden of niet . Ik loop niet bij donker weer door die verlaten veld straatjes . Ik ben dan een beetje bang !

Ik wens ieder van jullie die zondag gaan lopen , een zeer mooi resultaat en een zeer fijne dag . Het schijnt daar mooi te zijn ! 

20:42 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

donker had dat vroeger ook hoor, totaal niet durven gaan lopen in den donker. Om de één of andere reden heb ik er me er sinds dit jaar totaal overgezet. Ik kies natuurlijk wel zorgvuldig mijn parcours uit, niet mijn geliefde toerke langs de vaart, maar wel door woonwijken waar er voldoende straatverlichting is en altijd toch iets van leven te bespeuren ;-) En raar maar waar...ik kom altijd wel een andere eenzame loper tegen ;-)

Gepost door: Ruthje | 15-03-08

Beestig ??? Peggy !!! wat krijgen we nu :-)) das in Form zijn ...amai jong ! knap hoor !

Gepost door: Katrien | 15-03-08

Lange donkere dagen dat is ook nikske voor mij. Geef mij maar de lente en de zomer, zodat we tenminste zien waar we lopen! Mooie trainingen hoor, je zal een flinke PR lopen in Antwerpen! Nog veel loopplezier.

Gepost door: Muriel | 16-03-08

Super! Wat leuk zeg Peggy da je echt zo van het lopen bent gaan genieten! Goed nieuws! Jammer dat je er niet bij kon zijn vandaag in Sluis, Mario was een goede haas voor ons. We hebben je gemist.

Gepost door: Julie | 16-03-08

De commentaren zijn gesloten.