09-03-08

De opflakkering die ik nodig had ! Drunen .

Ik zou al dadelijk willen beginnen met mijn tijd te vermelden , zo content ben ik . Maar we gaan toch maar beginnen van het begin . We zijn samen met de bus van Vabco Mol vertrokken om 8 u naar drunen . Ik had er echt geen zin in . Zo vroeg opstaan om 10 km te gaan lopen . 1.30u in de bus zitten is ook niet echt mijn ding . Maar met goed gezeldschap , en dat was er zeker , met dank aan ....iedereen natuurlijk vloog die tijd toch voorbij . We kregen al dadelijk een vip behandeling. Daar war anderen met hun wagen niet in mochten , en te voet moesten afleggen , werd voor onze bus de weg vrij gemaakt . Pal aan de start en inschrijvingen , douches mocht onze bus parkeren . Dat is een welgekome luxe . De nummers werden uitgedeeld . Mijn drankgordel aangedaan , die ik in hasselt niet aan had , en we begaven ons naar de start . We gingen weer samen blijven , maar ik dacht al , dat ken ik . 200 m en dan zijn ze weer weg , en ik kan niet volgen . Maar .....na het startschot om 10.30u , begon ik echt te zweven . Het liep gewoon zeer soepel ( ik had wel van mario een paar van zijn vitamientjes deze week genomen + iets tegen spierkrampen ) . We bleven altijd netjes samen en liep zelfs op kop van de goep samen met Greet , die me in Hasselt netjes in de steek liet, nee dat is het verkeerde woord , me er gewoon afliep  . Maar nu , nee ze had geen overschot en bij mij liep het zeer vlotjes . Mijn hartslag moest van Mario onder de 175 blijven , en hij kwam de éérste 6 km daar niet boven . We liepen tegen 5.40 - 5.45 min/km  , iets wat me nog nooit gelukt is in wedstrijd van 10 km ( om juist te zijn 9.4 km ) Na 3 km stonden er geen km meer aangeduid , maar we liepen echt zeer soepel . Niet 1 waagde het om voorbij te steken , alleen de laatste 200 m gaven we er allemaal een lap op maar liepen allemaal samen over de meet . En nu ......mijn eindtijd . Een dikke pr. van 51.17min. dat is op 10 km toch 55 min. Dus een pr van 3 min op 10 km en 5 min beter dan 14 dagen geleden in Hasselt . Ik ben nu super gelukkig en zie de 10 mijl weer helemaal zitten ! Homerke ...jongen , smeer je benen nu al maar elke dag in . Je zult het nodig hebben ! :-)

Na het lopen heb ik mezelf getracteert met en super vettig Holands broodje kroket . En Mario , want daar schrijft hij weer niks over , liefst 2 frietjes , maar het waren wel zeer kleine frietjes . En nu ga ik de uitslagen ééns zoeken op internet . Deze moet ik echt hebben .

 

17:27 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Amaai Peggy, jij maakt echt ook mooie vooruitgang zeg! Dat "broodje kroket" heb je echt wel verdient.

Gepost door: Gert | 09-03-08

Ik wist het hé !!! dat je niet meer ging te stoppen zijn !!! en het gaat altijd maar beter worden , natuurtalentje !! DIKKE PROFICIAT ! je verdiend het !! dikke knuffel XXX

Gepost door: Katrien & Christ | 09-03-08

Ja wadde. Nu zie ik het weer niet meer zitten... Van mij had ge nog wat extra broodjes kroket mogen eten!!! ;-)
Knap gedaan! Proficiat! Ik ben fier op U!!

Gepost door: Homer | 09-03-08

Zo een prestatie! Amaai kroket, van de slag maak ik hier een DT-fout om U tegen te zeggen, jawadde.

Gepost door: Gert | 09-03-08

PR Knap gedaan Peggy, een dikke proficiat, geniet maar van je PR.

Gepost door: Edith | 09-03-08

Waw Proficiat Peggy, wat een knappe eindtijd, dat heb je schitterend gedaan. Zie dat ik je nog kan bijhouden in Antwepren hé! Wie gaat wie moeten hazen als jij zo voortdoet?

Gepost door: Julie | 09-03-08

Hier vind je alvast de resultaten: http://www.uitslagen.nl/uitslag?id=2008030913311

en van harte gefeliciteerd met je pr

Gepost door: Wim Geerts | 09-03-08

Knap werk meisje PROFICIAT !!!
5 min !!!! Wat gaat dat in Antwerpen zijn ? Straks durf ik niet meer mee doen ;-) (grapje hoor)
Geniet maar van uw mooie tijd en een glaasje lekkers heb je ook wel verdient vind ik ;-)
gr

Gepost door: Jetty | 09-03-08

gefeliciteerd!! Proficiat met je dikke PR!! Geweldig dat je met een hele bus een VIP-behandeling krijgt;-)

Gepost door: Tiny | 10-03-08

Knappe prestatie, lag duidelijk niet alleen aan de VIP behandeling.

Gepost door: Marc | 10-03-08

geweldig ! ... proficiat ! Het klinkt ook reuzeplezant !

Gepost door: kaat | 10-03-08

al dat trainen geeft je een heel schoon resultaat ! Proficiat !

Gepost door: jogginggirl | 12-03-08

woohoo!!!! wow Peggy,wat een spectaculair resultaat!! Dikke proficiat!!

Gepost door: Ruthje | 12-03-08

De commentaren zijn gesloten.