01-03-08

Kermis

kermisVandaag en de volgende 4 dagen is het hier in Mol jaarmarkt . Vier hoogdagen voor de kinderen , maar ook voor de nog jong voelende man van mij .  Het grootste kind hier in huis zit nu op dit moment vol ongeduld te wachten op zijn ouders , die hij mee uitgenodigt heeft . Hij heeft voor zijn vader zijn 61 verjaardag een tafeltje gereserveert in een taverne gelegen langs de kermis .Zo heeft iedereen deze avond toch iets speciaal .  Dit is dan het cadeau dat hij geeft aan zijn vader . Vroeger konden die 2 niet door één deur , en nu zouden ze alles samen doen . Hoe mensen toch kunnen veranderen ! De kinderen zitten nu ook al klaar met hun centen die ze niet vlug genoeg kunnen uitgeven , maar op is op , dat weten ze !

Het lopen is deze week ook vlekkeloos verlopen. En volgende week gaan we naar Drunen . Daar ga ik de 9.4 km lopen .

Ook een zeer leuke wedstrijd is de Abdijen jogging van Averboden naar Tongerlo. Op de blog van mijn ventje staat het mooi beschreven . Als ik deze wedstrijd moet beschrijven kan ik het zeer kort samenvatten . Supper leuk ! Zelfs bij slecht weer is dit spectakel. Modder tot in je haar Tong uitstekend. Maar de nette douchen zorgen ervoor dat je dit na aankomst heel vlug vergeet .

De bomma en bompa zijn er ..dus daaaaaaaag , we gaan bikken nu , want mijn maagje gromd. 

18:21 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

veel plezier Veel plezier op jullie avondje uit, inderdaad voor elk wat wils! En in Averbode gaan we er normaal gezien wel bij zijn, 't hoort er leuk uit!

Gepost door: Julie | 01-03-08

heel veel plezier op de jaarmarkt!!

Gepost door: Ruthje | 02-03-08

vlekkeloos... als je zo verder doet zullen de 10 mijl ook vlekkeloos verlopen. Ik kijk er al naar uit om jou en iedereen weer eens te zien 20 april!
Dat moet een leuke dag worden.

Averbode... just for fun... ik moet de datum nog even bekijken maar dat komt wel goed.

Peggy, ik wil via deze blog ook jou even bedanken. Je moet het bovendien allemaal maar goed vinden dat Mario zoveel doet voor alle bloggers, er zo veel tijd in steekt. Prachtig wat hij doet maar achter elke grote man staat een prachtige vrouw!!! En jij bent er zeker zo 1! 1 uit de 1000. Merci.

Toitoitoi

Gepost door: Tinne | 04-03-08

Veel succes !!! Maar dat zal wel , in Drunen, ik duim alvast !veel groetjes

Gepost door: Katrien | 05-03-08

De commentaren zijn gesloten.