25-02-08

Midwinterjogging.

De naam midwinterjogging was gisteren wel echt misplaatst . Het zou normaal wel winter moeten zijn , maar mogen lopen met deze temperaturen in februari is echt iets wat ze hier niet veel meegemaakt hebben in die 28 jaar dat deze wedstrijd bestaat . Ze hebben hier alles . Een mooie piste , fatsoenlijke douches , een prijzentafel die opvoorhand al getrokken is en waar je door middel van een bonnetje je eventuele prijs mee kan gaan afhalen . Nu voor de verandering op voorgaande jaren hadden ze ook een terras buiten staan waar we nadien ons nog konden verfrissen met .....en nu denken jullie al , welke pint gaat die bestellen . Nee gewoon een colaatje . We zijn het nadien wel een beetje rustiger gaan opzoeken op een kleine km daarvan verwijdert. Dat ligt meer in onze aard . Gezellig onder ons . 

Maar nu de wedstrijd nog !

Voor het vertrek was ik mario dus al verloren . Ik wilde hem nog laten omroepen Zo van "kleine Mario aan de start gevraagt ! Je vrouw wil nog een kus !" Maar ik dacht van het maar te laten . Dus na een 10 tal minuten van proberen de mensen achter de startlijn te krijgen , wat precies niet simpel was  voor sommige , zijn we dan toch uiteindelijk gestart  . Richart zou met een groepke meelopen tegen 6 min/km en dat was wat Mario mij ook aangeraden had . Hij zei ..loop 8 km tegen 6 min en dan kan je die laatste 2 km nog zien wat ge doet . Nu op tempo lopen is niet echt mijn beste ding , maar als ze zeggen tegen 6 min dan is dit bijna de kraan volledig open draaien , dus veel verkeerd kan het niet gaan . Er waren nog een paar mensen van de groep maar ik in train die hierbij aansloten . De éérste km was al veel te snel , maar we volgenden onze haas die zijn fout dadelijk herstelde . De éérste km was dan ook tegen 5.40 min en nog rekening houden dat daar de oponthoud aan de start bij in zit . Maar km 2 was perfect met ook de daarop volgende kilometers . Er waren er al wel een paar bij die die de groep verlaten hadden . Sommige door wat sneller te lopen , anderen door het wat rustiger aan te pakken . Op km 8 vroeg Richart of het met de dames nog ging ! Ja hijg jaja ....Dan versnellen we wat , zei hij ! Allee om de spanning er niet langer in te houden . Hij loodste ons binnen op 59 min

Nu de vraag of ik daar tevrede mee ben . Waar ik het uiteindelijk allemaal voor doe is het plezier . Dus ja het is 100 % meegevallen !! Maar het deed toch een beetje pijn dat een paar mensen waar ik mee samen loop een stukje beter zijn dan mij . Ik gun ze dat hoor , maar ....!  Er was zeker een tikkeltje teleurstelling, dat ga ik niet ontkennen . De gedachten dat die allemaal voor mij gaan zijn in Antwerpen zint me niet echt . Dus daarom denk ik er nu over om er 1 training per week bij te doen . Maar waneer ?? En is dit nu echt wel nodig ??   

16:15 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ZEG !!!! Missy !! je gaat nu toch niet zeggen dat ge teleurgestelt bent ?? alé zo knap gelopen ! Proficiat !! 1e klasse !! en je hebt je geamuseerd !duuuuuuuuuuuuud !!!??? wat wil je nog meer ;-)

Gepost door: Katrien | 25-02-08

Oei oei oei... Kan ik nog terugkrabbelen? Schitterende prestatie heb je daar neergezet!!

Gepost door: Homer | 25-02-08

Knap Je hebt inderdaad knap gelopen. Lopen voor 't plezier .. maar bij iedereen zit er toch een klein beetje competiedrang in ..
Het positieve van lopen is dat je alleen jezelf maar kan kloppen .. wat de anderen doen is bijzaak !! Iedereen is verschillend. Je hebt het schitterend gedaan. Elke wedstrijd is een persoonlijke overwinning.

Gepost door: Edith | 25-02-08

Wauw Wauw Wauw Knap zeg !!!
Onder het uur ! Jij hebt volgens mij die extra trainingsdag niet nodig hoor! je hebt bijna nog 2 maand , en als je die goed traint gelijk je bezig bent !!
Dan ga je der nogal een gat van door gaan !!!!!
Dikke proficiat !!!
P.S ben stiekem een beetje jaloers op jou ;-)
groetjes

Gepost door: Jetty | 25-02-08

Proficiat! Proficiat Peggy, onder het uur gelopen, dat heb je schitterend gedaan. En er dan nog van genoten ook! En luister nu eens goed, konijntje.... kijk niet naar wat mensen rondom jou kunnen, maar kijk naar wat jij kan, wat een vooruitgang je op korte tijd hebt gemaakt en wat jij al hebt gerealisered. Dat is véél belangrijker en bovendien is het iets waar je trots op kan zijn! Je hebt zoveel conditie bijgekregen en je bent zoveel aan het trainen. Het moet plezant blijven en dat is het nu ook. Je forceren en er nog een extra traning tussenpersen alleen maar om even goed te worden als iemand anders.... er zullen er altijd beter zijn hoor (maar ook slechter). Dus: wees blij met jezelf, je hebt er aller reden toe!

Gepost door: Julie | 26-02-08

De commentaren zijn gesloten.