24-02-08

Ik leef nog hoor !!

webloglopers
De webloglopers!

Als je dat zo dan terug begint te kijken in de foto's hier opgeslagen op de computer , dan merk je toch dit een fijne bende is . Dit hier allemaal zo samenplakken is niet mijn werk hoor .De meeste herinner ik mij wel van op de weblogloop, maar hoe hun naam is , of welke blog ze hebben is mij onbekent.Maar ik zoek dit nog wel een beetje uit, en hulp is altijd welkom .  Die compositie vond ik daarjuist terug tussen de foto's die opgeslagen zijn op de computer. Ik wilde er nog ééns iets van mij opzetten , maar dit leek me nu beter .

Wat ik de afgelopen 2 weken gedaan heb , is een beetje te veel om allemaal hier in terug gaande volgorde op te sommen . Maar 1 ding is zeker . Mijn 3 trainingen per week hebben er niet onder geleden. We zijn ook nog bezig met de communie van onze kleinste dochter Femke . Het zal in elke gemeente wel een beetje verschillen , maar hier in Mol betrekken ze de ouders daar heel veel bij . Op het éérste zicht zal je denken , oo ...dat is gezellig ! Maar laten we éérlijk zijn . Het hele gedoe is een beetje een show die we voor het oog van anderen een beetje mee spelen . Vooral voor de grootouders , die dit natuurlijk heel boeiend vinden . Hun kleinkind die haar éérste comunie gaat doen .Geloof ik dan niet ? Wel als "geloven" elke week naar de kerk gaan is of na elke maaltijd een dank woordje uitspreken is naar onze heilige vader , dan ben ik zeker slecht bezig . Maar als "geloven" je leven van je kinderen , je man en jezelf op een zo correct mogelijke manier leiden is , door ze manieren , beleefdheid , respect, meedeleven voor anderen bij te brengen en op deze manier te leven , dan denk ik wel dat ik geloof .

We hebben voor het feest aan iedereen gedacht , zowel jong als oud . Het gaat door in een restaurant-taverne met een groote binnen speeltuin aan en aan de andere kant van deze zaak is er een bowling waar de volwassenen zich even kunnen uitleven . De menu zal steengril zijn . Dus wat mij betreft is dit een zeer goede oplossing voor de wachtijden te vermijden . Met 18 personen zijn we , dus een gezellige bende . Het nagerechtje , daar zijn we nog niet echt uit met de uitbaters . Ik had Mario gevaagt om nog ééns een comunie boek te maken in bisquit met marsepein over , dit kan hij zeer mooi , en daar haar naam opschrijven met de datum . Voor ons Sanne heeft hij dit gedaan , maar de uitbaters zagen dit niet zitten . Als we dit voor 1 iemand doen , dan heeft na een tijdje  iedereen zijn taart bij . Begrijpelijk maar toch . Mario legde er zich ook wel een beetje vroeg bij neer vond ik . Thuis bakken is niet echt iets waar hij nog om staat te spingen . Vroeger elke week voor jan en alle man . Maar nu is dit uitzonderlijk .

Mijn trainingen !

Zoals ik al zei , hebben ze er niet onder geleden . Dus 3 x per week heb ik mijn ding gedaan . Wisselloop - versnellingen - fartlec - duurlopen - tempo lopen . Als ge denkt dat Mario mij spaart , prijs jullie zelf dan maar gelukkig ! Nee nee hoor , hij moeit zich niet veel met mijn doen . Het schema hangt er , maar hij weet dat er voor mij geen druk mag opstaan van ge moet dit of dat . Wel leg ik me dat soms zelf op . Een beetje discipline moet je toch wel hebben vind ik . En telkens je jezelf naar iets toe hebt verplicht , ben je daar nadien dubbel zo gelukkig mee . Ik heb weer iets gedaan wat ik éérst niet van plan was . Dus weer een soort overwinning. Maar de meeste trainingen doe ik wel met de groep . 2 x per week probeer ik daar te zijn ,en dat is echt zeer gezellig .

Vandaag gaan we naar Hasselt-Kievit lopen . 10 km staan er voor mij te wachten. Het is de bedoeling dat we hier weer een pr gaan lopen . De verbeteringen vast stellen . Awel ik heb mijn pr. al half op zak . Het weer ziet er erg goed uit . De loopgoesting is echt optimaal . Dus als ik nu straks die 10 km gewoon goed uitloop en ik ben niet gevallen of anderen kwetsuren gekregen , dan is dit weer een pr van de gezellige en mooie wedstrijden . Ja ja de tijd is iets waar jullie meer mee bezig zijn . En wat moet die tijd zijn ??? 1 uur als de afstand juist is . Volgens Mario is het daar een beetje verder .Maak ik dan vorderingen ? 58 min. is mijn beste tijd , als die afstand al juist was . Maar die 2 min gaan me nu toch geen slecht gevoel geven hoor .

Misschien schrijf ik straks hieronder nog het resultaat . Anders tot volgende week !  

08:02 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

De pr zal zeker in de "Sjakos" zijn hopelijk versta je dit (tis West Vloams) dwz dat het zeker zal lukken :-) mooie colage vd de bloggende friends ;-) ps het feest voor Femke zal uiteraard dik in orde zijn want organiseren zit bij jullie in het bloed ;-))

Gepost door: Katrien | 24-02-08

Heel wat organisatie ten huize Peggy-Mario! Maar zoals jullie kunnen plannen, zal het voor Femke een super geslaagd feest worden.
Veel succes bij de Hasselaars!!

Gepost door: Homer | 24-02-08

Veel succes en Hasselt en die PR, dat zal wel lukken .. je bent echt goed bezig.
Mooie plannen voor de communie, eerste communie is toch wel iets speciaals, geniet er maar van !!

Gepost door: Edith | 24-02-08

Leuk Leuke bende inderdaad Peggy, en jij maakt er deel van uit :-) En wij gaan samen iets heel moois maken van de Antwerp 10 miles, dat Homer maar gewaarschuwd is haha! En Femke's communnie, dat komt helemaal in orde, wees daar maar zeker van. Geniet van deze dag met jullie kleine meid!

Gepost door: Julie | 24-02-08

foto's bij mij is het ook zo Peggy... ik ken ze ook niet allemaal maar beetje bij beetje komen we er wel achter! :-)

En geloven... volgens mij doe je het goed!

Dus doe met alles zo verder!

Gepost door: Tinne | 25-02-08

De commentaren zijn gesloten.