10-02-08

De week van Peggy !!

Wat vliegt de tijd toch vooruit . We zijn alweer beland op het weekelijkse bloguurtje .

Mijn weekoverzicht .

  • Dinsdag stonden er verschrikkelijk zware versnellingen te wachte op de club . 1500 m opwarming , daarna 2 x ( 400 m - 600 m - 1000 m - 600 m - 400 m tegen ???? een snel tempo . Ik volg gewoon de koplopers . met 200 m rust ertussen . Mijn hartslag ging flink in de hoogte meer zakte op die rustperiode naar 108 - 115 . We wandelden wel bijna de hele afstand .
  • Donderdag weer naar de club en een gezellig babbelloopke van 10 km . Dit is nu iets wat ik graag doe , dat babbelen . De roddels en geheimpjes komen dan allemaal te boven .
  • Vandaag naar de valentijns jogging geweest in Lichtaart. Ik heb me daar ingeschreven voor de 8 km . Dus moest ik 2 ronden van 4 km lopen , allemaal door de  bossen . Weeral zaten er een paar kuitenbijters in . Bossen zonder heuvels zijn er niet meer denk ik . Ik mocht van Mario niet doorlopen  . Voorzichtig zijn en uitkijken dat je je voeten niet omslaat . Er was veel volk . Naar mijn schatting toch een 400 lopers over de 3 afstanden te samen .(4 - 8 - 12 km ) Mario was samen met mij achteraan gaan staan , omdat hij zijn uitdager nog niet gevonden had . Hij zou hem wel inhalen . Dus samen gestart al huppelend sterk opgehouden door de nog tragere lopers . Mario zag een gaatje , en weg was hij . Ik bleef netjes de stroom volgen . Het weer zat echt mee , en het zou genieten zijn vandaag . En ik kan je bevestigen , ik heb genoten van de éérste tot de laatste km op dit zeer fijne parcour . Mijn tijd ......onbelangrijk voor mij , maar om de geintereseerden . Ik drukte af op 49 min. over 8 km . 

Dit weekeinde stond ook helemaal in het teken van de verjaardag van mijn schatje . 36 jaar word hij morgen . Een dikke profficiat schatje vanwege je hele gezinnetje . Maar dat hebben we dit weekeinde al wel duidelijk laten merken wat jij voor ons betekent .

Zaterdag had ik Mario verplichte rust gegeven in de namiddag , want anders blijft die soms de hele dag nog wakker met gevolg dat hij s'avonds in de zetel ligt te snurken . Na een paar uurtjes slaap heb ik hem gewekt en moest hij zich een beetje opkleden . Niet te chic , maar laat die blauwe jeans nu maar even voor wat het is , en trek ééns iets deftigers aan . Hij wist niet waar we naartoe gingen . Na de kinderen bij zijn ouders afgezet te hebben , reden we naar Kasterlee waar ik een tafeltje gereserveert had in De Nieuwe Bosrand . Daar nuttigden we ons aan een vispannetje van Marseille met als afsluiter een Tiramisoe . Mooi rond gegeten vertrokke we naar de cinema van Turnhout waar we de film Juno , of zoiets in die aard bekeken . Na de film nog een tasje Koffie gaan drinken op een terrasje . Zo iets al cadeau vind mijn ventje perfect . Geen cadeau's en zeker geen feestjes voor hem ! De kinderen wilden dit verder zetten en zouden hun papa s'morgens gaan wakker maken . Maar daar moeten ze dan wel heel vroeg voor opstaan om die voor te zijn . Dus hij zat al achter zijn computer toen ze wakker werden , en gingen beneden vertellen sat we weg gingen . Hij zat nog in gedachten dat we naar bokrijk zouden gaan , maar dat ging niet door . Eens in de auto moest hij geblindoekt zijn . Dat vonden ze weer echt spannend , en gierden zelf van het lachen . Ik wist er natuurlijk alles van waar en wat we gingen doen en het ging richting turnhout om 8 u s'morgens al . Eens daar aangekomen  , mocht de blindoek af enn leiden ze hem binnen in een koffiehuisje waar een mooi ontbijd klaar stond . Hier hadden de kinderen 2 weken hun zakgeld voor gespaard . Na het ontbijd hebben we nog over de Rommelmarkt gewandeld , iets wat al jaren geleden was . Daarna nog een dlinke wandeling in Kasterlee gemaakt en dan naar het lopen . Zo was de dag en het weekeinde weer zeer goed gevuld .

Een gelukkige verjaardag schatje , van je kinderen Sanne , Femke , en je vrouwke ! 

19:02 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

toch wel fijn hem zo te verrassen en tof dat de kinderen hun zakgeld hebben opgeoferd voor het onbijt ik wed dat het dan dubbel zo goed smaakt.

Gepost door: Wim Geerts | 10-02-08

verjaardag Van verrassingen gesproken, amai, jullie kunnen er wat van !! En dan moet de verjaardag nog komen !! Alvast een dikke proficiat ...

Gepost door: Edith | 10-02-08

amai, jullie hadden de ene na de andere verrassing voorzien voor Mario! Heel tof!! En morgen kan je hem nog eens verwennen! Veel fun!!

Gepost door: Ruthje | 10-02-08

Knap Proficiat met je resultaat vandaag en amai, jullie hebben de MArio nogal in de watten gelegd! Die heeft dikke chance zenne! Fijn dat jullie zo gezellig samen hebben gevierd. En donderdag alweer Valentijn....

Gepost door: Julie | 10-02-08

Kinderen Ze kunnen je soms het bloed onder de nagels pesten soms, maar wat zie ik ze toch graag. Als ze dan met zo iets speciaals hebben gedaan voor je, dan smelt je toch helemaal! Momenten om nooit te vergeten.
Mario zal het heel leuk hebben gevonden, daar twijfel ik geen seconde aan.

Gepost door: Gert | 10-02-08

Jij bent er ook eentje uit de duizend... Wel Peg , Mario heeft zijn mooiste verjaardags cadeau al een tijdje ... JIJ !!! zijn Droomvrouwke !!! ps de trainingen gaan super ! doe zo verder !

Gepost door: Katrien | 11-02-08

Zo zou je elke week willen verjaren

Gepost door: cremke | 21-02-08

De commentaren zijn gesloten.