02-02-08

 

Voor ik aan mijn weekoverzicht ga beginnen , wil ik toch éérst jullie bedanken voor de talrijke reactie's op mijn voorige postje . Dus hierbij , bedankt allemaal !

Mijn week is redelijk bewogen geweest . Dinsdag had ik afgesproken met een vriendin van de club , die net als ik zich s'avonds niet kon vrij maken om te gaan trainen. De reden voor mij was , dat ons Sanne thuis kwam van haar ski reis . En haar dan alleen laten na 10 dagen afwezigheid om te gaan trainen ........ik zou er toch geen plezier aan gehad hebben .Maar meer daar seffens nog over . Ook Greet , mijn vriendin dus had iets gelijkaardig aan de hand . Ze was ook wel geintereseert in de trainingen die mijn ventje me laat doen . Het werd een wisselloop van 8 km . Een wisselloop , wat is dat nu weer voor iets , was het éérste wat uit haar mond kwam . 1 km opwarmen en daarna 500 m versnellen en weer 500 m loslopen . Met als laatste km weer uitlopen . Ze vond dit een geweldige training en leuk om te doen .

Donderdag ben ik wel naar de club geweest , en we hadden na 1.20 u lopen 12 km in de benen zitten . En zoals wij vrouwen onder elkaar werd er weer veel gelachen en geroddeld over ..........wel over de mannen natuurlijk ! Waarover anders ? :-)

Gisteren zat ik al weer met het weekeinde in mijn hoofd , wanneer ik dan ga lopen . Ik moet dus werken dit weekeinde , en dan is het soms zeer moeilijk om het geregeld te krijgen van te gaan lopen . Of ik moet heel vroeg uit mijn bedje kruipen , maar dat is nu echt niks voor mij . Ik heb daar inorm veel bewondering voor , als ik soms lees dat vrouwelijke bloggers s'morgens om 6 u al aan het lopen zijn . Naar mijn bescheiden mening is mijn  haasje  hier het beste voorbeeld van . Ik denk dat zij zowat het voorbeeld is onder de vrouwelijke bloggers . Dus , ik was aan het nadenken , en zag er dadelijk geen dag door hoe en waneer ik zou gaan lopen . Mario kwam redelijk vroeg thuis en had loopplannen ( wanneer niet ) en ik keek hem even in de ogen en vroeg of hij het niet zag zitten om even met mij mee te lopen ? Geen probleem ,we zijn al weg voor een 8 km extensief zij hij . Wat dat is ? Gewoon plezier hebben denk ik , want dat was het gevoel na mijn training . Het tempo lag een beetje  hoger dan anders , misschien was dat het verschil . Als ze toch alles maar een naam kunnen geven ! Wat het weekeinde nu nog gaat brengen weet ik niet . Misschien loop ik zondag nog wel een klein toerke .


De thuiskomst van ons Sanne was iets waar ik naar uit keek . Ik weet het , het klinkt flauw maar het waren 10 lange dagen . Voor haar was het veel te kort geweest . Heb je ons gemist ? Vroeg ik. Een beetje soms . En alle kindjes hebben een kaartje gestuurd naar huis , en waar zit dat van u ? Zeg mama , daar had ik gene tijd voor zalle . Dat is juist de papa . Die heeft vroeger ook nooit een kaartje gestuurd toen hij op kamp was , vertelde zijn moeder . Maar één ding is heel zeker . Ze heeft van deze reis echt genoten .

maloja
 maloja sanne 2

Die flinke meid met haar witte zonnebril is onze dochter Sanne met haar beste vriendinnen ernaast . Die met de meeste streken van de klas , denk ik .

 

10:51 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Jij gaat schitteren in Antwerpen !! En met je inzet voor je trainingen en zon haasje als Julie kan het zeker niet mis gaan ! Homerke !! jongen ge gaat het niet gemakelijk hebben !! ps schoon fotookes van de reis ,ze hebben ervan genoten zo te zien ;-))

Gepost door: Katrien | 02-02-08

Ik ben er zeker van dat Homerke het niet gemakkelijk gaat hebben... Ik ga toch trachten met opgeheven hoofd te lopen, want er zullen waarschijnlijk heel wat collega's aanwezig zijn, weliswaar met een pint in de hand aan de kant; Als ik nu eens wist waar ze zullen staan, dan kan ik mijn krachten sparen tot die plaatsen... ;-) Nog veel plezier... Ik verheug me alvast op de Kennedy en de Konijnenpijp!

Gepost door: Homer | 02-02-08

mooie week achter de rug.
Ik kan het je wel aanraden zo eens vroeg in de morgen je schoentjes aan te trekken ik moet het noodgedwongen soms ook doen maar als je dan de mooie ochtendzon boven de horizon ziet komen en de rust die er 's ochtens nog heerst is het echt wel de moeite waard en ben je blij dat je buiten bent

Gepost door: Wim Geerts | 02-02-08

super Supertrainingen !! knap .. maar Homer heeft 2 coachen ... coach mario en een personal coach !!!
Die 10 dagen van Sanne zullen voor jou wel een eeuwigheid geweest zijn. Daar zijn de moeders voor zeker !!

Gepost door: Edith | 02-02-08

schoon Knappe trainingen Peggy, het is inderdaad niet altijd gemakkelijk om een gaatje te vinden om te gaan lopen,

Gepost door: Julie | 03-02-08

Het thuiskomen was vast heel leuk. Je vertelt alles zeer enthousiast. En zou het kunnen dat je in uw enthousiasme het weekoverzicht vergeet? Maar 't is u vergeven

Gepost door: cremke | 06-02-08

ge zijt niet flauw wat Sanne betrefd , want dat hebben we allemaal zunne!!
Knappe trainingen alweer !
gr

Gepost door: Jetty | 08-02-08

De commentaren zijn gesloten.