12-01-08

pittige training !

De afgelopen week ben ik een 3 x gaan lopen . Telkens aan een rustig tempo . Vandaag hadden we plannen om een wedstrijd te gaan lopen in Lier , maar deze morgen begaf de auto het . Dus zijn we met de club naar de 15 kappelletjes gegaan om daar een 8 km te gaan loslopen met 10 x 20/40 versnellen . Veel volk was er niet die het bar slechte weer trotseerden .

Ook is ons reisje geboekt naar Italie . Eindelijk , want Mario is daar tot nu toe nog niet echt voor te vinden . We hebben maar 1 weekje dus zat het er dit jaar niet in om 1600 km naar Spanje te rijden en zal het garda meer ons dit jaar tevrede moeten stellen . De twijfel is vooral begonnen omdat er zoveel tegen strijdige reactie's zijn van mensen die meermaals naar Italie geweest zijn . Het zou er zeer duur zijn in Italie - de andere zegt , ja maar niet aan het Garda Meer . De hotels zijn niks waard daar - terwijl ze toch mooi ogen in de boekskes maar zijn wel dubbel zo duur als spanje , of toch bijna . Het weer zou daar ook zeer wissel vallig zijn door het hoog gebergte daar . Mario heeft gewoon gaan boeken , en we zullen wel zien . Venetie wil ik zeker bezoeken . Het zou 150 km er vandaan liggen , dus gemakkelijk voor 1 dag te bezoeken . Katrien heeft Mario beloofd nog een paar leuke plekjes door te mailen .

Morgen zitten we dus ook nog zonder auto en hebben dus besloten om met de trein naar Antwerpen te gaan . De zoo bezoeken en een cinemake doen , lekker eten , tja  de dag zal weer tekort zijn .

Aan iedereen nog veel fun gewenst met het lopen !! Ik ga geen lijstjes met persoonlijke records op mijn blogje maken , maar wel met de joggings waar het meeste fun te beleven valt . Want dat is voor deze loopster het aller belangrijkste !  

14:52 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Lier Toch een mooie training in de kappelekens ... ge bent echt goe bezig .. Homer houdt alles goed in de gaten. Vakantie geboekt !! mooi vooruitzicht !!!

Gepost door: Edith | 12-01-08

Italië is altijd mooi, en heeft overal charme !

Gepost door: marc devloo | 13-01-08

VIVA ITALIA !! Een heel goeie keuze , Italie heeft veel te bieden (wel ietsje duurder) maar ik mail je nog de plaatsjes door waar je zeker eens moet rond kuieren (das ook op zn Italiaans)ps het lopen gaat prima zo ta zien denk dat homer gaat moeten zijn "kuiten smeren" zenne !!

Gepost door: Katrien | 13-01-08

Genieten. Veel succes nog met je trainingen, geniet er vooral van. Prettige vakantie!

Gepost door: Geert & Inge | 13-01-08

Fun.... Dit is de Funnyblog!

Die reis gaat zeker leuk worden. Italie heeft toch wel iets heel speciaals vind ik!

Veel loopplezier!!!

Gepost door: Tinne | 13-01-08

De commentaren zijn gesloten.