02-01-08

 

nieuwjaarTerug van weggeweest zou ik bijna kunnen zeggen ! Ik weet het , ik zou een keertje meer een berichtje moeten posten , maar als je moest weten hoelang ik over dit berichtje zal doen , zouden velen nu al stoppen .Maar goed hier gaan we dan.....

Aan iedereen alvast een goede gezondheid gewenst in 2008 en de daarop volgende jaren .Met mijn jaaroverzicht ga ik zeer kort zijn . Ik heb eigenlijk een fantastich jaar achter de rug . Niet dat ik ene pr na de andere heb gelopen . Nee gewoon omdat lopen me een ongelooflijk goed gevoel heeft geven , iets wat ik 2 jaar geleden nog voor onmogelijk hield of dacht onbestaande te zijn . Ik heb 2 voorname uitschieters gehad op wedstrijd vlak , en dat was de 10 mijl in Antwerpen en de halve marathon van Eindhoven . Tijden vermeld ik er niet bij omdat het plezier van het lopen op de éérste plaats alle aandacht wil geven . In antwerpen liep ik die samen met een 7 tal lotgenoten die samen met mij begonnen waren aan hun loop cariere en die nu ook voor de éérste maal deze afstand gingen doen . Mijn ventje heeft voor ons het tempo aangegeven . In Eindhoven leerde ik eigenlijk voor de éérste maal het echte webloglopen meemaken . Ik had gevraagt aan Mario dat hij me daar zou begeleiden , maar kreeg toen de hulp van 2 webloglopers , Julie en Mike. Julie kende ik al , maar eigenlijk ook weer niet . Ik heb daar iemand gezien die echt van deze sport houd , zeer gevoelig is , kort gezegt een geweldige persoon , die er mee voor gezorgt heeft dat mijn tijd toch niet zo slecht was . En dan had je Mike nog . Wij zaten in hetzelfde schuitje . Wij samen hebben ons sterk gehouden en zo onzelf naar de eindmeet geknokt waar de euforie bij ons allen te merken was .

Ook was er het doel Make-A-Wish , waar ik zelf niet zo veel voor gedaan heb , op het helpen bij de slot actie na. Maar het was wel zo dat ik het op het laatste moment wel beu begon te worden dat mijn ventje daar meer mee bezig was dan met de andere huiselijke zaken die dan weer op nek terecht kwamen . Maar als je nu terug kijkt en bedenkt dat die actie zoveel geld heeft opgebracht , dan ga ik nu al stoppen met hierover te zagen .

Trainen doe ik op normale weekdagen 3 x . Maar het is de laatste weken echt moeilijk om dit te volbrengen . Al doen we ons best en plannen dan zo heel onverwacht een loopje ertussen van oud op nieuw. Dus we zijn het nieuwe jaar 2008 ingelopen . Eerst stond dit niet op onze planning omdat het de kinderen waren die moesten bijgehouden worden en die met deze dagen zeker niet wilden achter laten . En ik ga niet meer mee als ik naast de kant moet staan supporteren . Die tijd is voorbij , zei ik tegen Mario . Maar het was zijn moeder die met het voorstel s'morgens afkwam , of wij meegingen naar de Silvester loop in Westerlo. Ook daar waren er weer heel wat bloggers parraat. Vandaag heb ik een 12 km echt zeer traag gelopen met 10 x 20/40 versnellen . Zoiets dat mario me dikwijls laat doen , en best mee valt . Dit hoeft niet perse op de piste gedaan te worden , want dat vind ik alleen maar een saaie boel .

Mijn eerst volgende doel zal weer de 10 mijl van Antwerpen zijn waar ik toch ga proberen mijn tijd van vorig jaar ietsje te verbeteren , al zal het plezier van deze wedstrijd toch nog altijd op de éérste plaats komen .Het grootste plezier zou zijn dat ik samen met mijn haasje Julie en  homerke de ganse wedstrijd kan samen lopen , en hem dan net zo die laatste kilometer met een verschroeiende snelheid achter kan laten Knipoog. Al gun ik hem net hetzelfde ! Ook eindhoven zal weer op het lijstje komen staan waar ik de halve marathon deze keer zonder mario zal moeten lopen .

Ik wens iedereen een gelukkig 2008 !!  

21:51 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Beste wensen voor 2008 ; maak er een mooi en sportief jaar van !

Gepost door: Bjorn Paree | 02-01-08

Een mooi verslag Peggy!
Ik begrijp heel goed dat het voor jou niet altijd gemakkelijk zal zijn, je coach besteed veel tijd aan zijn hobby (en daar zijn wij allemaal heel dankbaar voor) en dan begint hij af en toe ook nog te dromen :-) Prachtig allemaal wat je man doet! Echt, ik vind het allemaal heel plezant maar zonder zijn vrouwtje zou het allemaal onmogelijk zijn. Daarom ben ik heel bij dat ik hier merk dat je ook plezier hebt in het lopen!!! Het was ook weer SUPER dat jullie in Westerlo waren!
Hopelijk hebben we met z'n alle nog veel loopplezier, maar ik ben er zeker van dat dat wel gaat lukken!
Voor jou ook een super 2008!

Gepost door: Tinne | 02-01-08

De sterke vrouw achter ... is nu okk sportvrouw , Peggy ik ga er geen doekjes omwinden maar jij bent een echte "lieverd" en ik heb veel respect voor mensen zoals jou ,je gezin op de eerste plaats ,de steun aan je schat , en dan nog een echt "werkpaardje" op de koop toe !!Wie doet je na ??? ...juist weinig ! je bent uniek !! Een heel bijzonder 2008 gewenst je verdiend het samen met Mario XXX

Gepost door: Katrien & Christ | 02-01-08

beste wensen Peggy en die 10 miles in Antwerpen gaat voor jou een topwedstrijd worden, zeker met een coach als je ventje erbij!!

Gepost door: Ruthje | 02-01-08

Eerst en vooral ook een PRACTIG 2008 GEWENST !!!
Jij gaat gewoon alle pr verbeteren die je dit jaar gelopen hebt !!!
Veel succes en tot in Antwerpen zou ik zeggen hé ;-)

Gepost door: Jetty | 02-01-08

2007 Mooi verslagje, je hebt de microbe te pakken, succes met de plannen voor 2008. Miss Piggy gaat nog veel scoren in 2008 .. het duel met Homer .. daar kijk ik zeker naar uit ..

Gepost door: Edith | 03-01-08

Skoon Heel schoon postje....
Meer van dat zou ik zo zeggen.

Ps. veel geluk in 2008 en dat al je doelen mogen verwezenlijkt worden..

Gepost door: Cisse | 03-01-08

2008 Peggy, ook mijn beste wensen voor 2008 voor jou en je hele gezinnetje. Ik ben blij dat je nu ook een blogje hebt zodat we je loopavonturen kunnen volgen. Bedankt voor 't gezelschap in Eindhoven en bedankt dat ik je beter heb mogen leren kennen (Eindhoven & Make a Wish). Je hebt al vele mooie dingen gedaan in 't lopen en ik ben er zeker van dat er in 2008 nog vele zullen volgen! Zet je beste beentje voor en in Antwerpen gaan wij samen Homer eens tonen wat lopen is he ;-)

Gepost door: Julie in Gent | 07-01-08

De commentaren zijn gesloten.