25-12-07

 

Het is weeral zover . De kerstman is weer in ons landje . En niet één maar wel 2000 heb ik er de afgelopen week mogen zien . ik heb ook mee gedaan aan de Q-Santa run. Mario zegt altijd , lopen is een hobby , het is iets dat je zo plezant mogelijk moet houden . Dit kanje doen door de ene pr na de andere te lopen , maar hier komt toch vroeg of laat een einde aan . En wat dan ! Is het dan niet meer leuk ? Dit ligt nu aan je eigen instelling zegt hij . Als je enkel maar loopt om telkens er iets bij te winnen , zal je uiteindelijk de grote verliezer zijn . Geniet van je sport , en wees tevrede met wat je er op deze manier kan mee bereiken . streef wel naar verbetering , maar laat dit geen must zijn .

Daarom zijn zo'n dingen als de Santa run echt iets wat ons beiden aanspreekt . Lopen komt hier zeker niet op de éérste paats , maar de pure fun .

Ondanks de drukte , zowel thuis als op het werk is het loopen deze week ietsje minder geweest . Ik heb me in alle bochten gewrongen om toch hieren daar een beetje tijd te maken om 3 x een half uurtje te gaan lopen . telkens met wat lichte versnellingen erbij .

Mijn ventje heeft deze week wel ietske minder getraint dan ik door zijn drukke werkagende . Dus is vertroetelen nu wel één van mijn taken . hij wil zich niet geven maar zou beter een paar uurtjes meer slapen . Hem van het lopen houden koste me geen moeite . Daar had hij de moed zelfs niet toe . Ik heb daarom hem zoveel mogelijk ontzien van de klusjes thuis en hem extra vertroeteld al is hij deze dagen echt niet de leukste. Maar dat begijp ik nu al bijna 15 jaar en zal dit nog vele jaren mogen doen denk ik ! Ik zorgde voor deze avond voor deze avond voor fondue , iets wat toch op kerst avond zeer in trek is .

De pakjes werden opengedaan verspreid over de hele avond . Dat is iets wat meer aan de kinderen ligt . Zij zitten vol ongeduld te wachten wat onder die fel gekleurde papiertjes zit .

Normaal gezien ( zo is het elk jaar toch ) koopt mijn ventje altijd de meest originele cadeau's . En nu had hij er een zeer mooie brief opgesteld ( heeft iemand hem die tekst voorgezegd ?) . Dat was toch ook weeral enkele jaren geleden dat wij nog briefjes uitwisselden . De inhoud , daar ga ik niet veel over vertellen , maar hij had er een mooie cen...eu...euro bijgedaan met de woorden , dit weekeinde gaan we naar eindhoven voor een weekeindje en laat je daar maar ééns rustig gaan in de winkels en beloof me te gedragen als een echte schopper . Ik ben benieuwd !! De kinderen haden ook elk hun cadeautje gekocht . Voor mekaar en voor ons ook . Ons Femke had samen met de papa een zeer mooie trui gekocht voor mij ( dus dat heeft hij weer wel gedaan , met ze'n dochters gaan winkelen ) en vermoed dat hij daar ook wel een stevig duitje heeft bijgedragen . Want de kinderen mogen niet over hun budjet gaan dat door ons bepaald is . Voor papa had ze een badjel gekocht met deodorant erbij . Ons Sanne is al ietke ouder en was gaan winkelen met een goede vriendin , en moet zeggen dat ik echt verschiet van haar smaak . Ze had een zeer mooi potje gekocht van hetzelfde merk als al de andere spullen die ik al staan had , om een thee lichtje in te zetten . Voor papa had ze choco jenever gekocht , iets wat deze avond al geproeft is . Ik had zelf voor mijn venteke een loop pet gekocht , iets waar hij het ook al een tijdje over heeft .

Allee nu ga ik hem maar wakker maken want toen de klok op 23.30 u stond begon hij het al zeer moeilijk te krijgen om zich wakker te houden  , en heb hem na de kerst stronk niet meer gehoord , alleen een beetje gesnurk . Morgen vroeg of in de voormidddag , ga ik nog proberen een toerke te lopen . Zeer rustig met een lage hartslag . ja ja , dat kan ik ook stilletjes aan beginnen zeggen......lage hartslag !

Nog prettige feestdagen gewenst van Miss piggy en Kermit de k.....:-)

01:27 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Amai seg, dieje Mario wordt nogal in de watten gelegd door zijn vrouwen!!! Bij ons is het andersom... De mannen soigneren Elastimam... ;-)
Nog gezellige kerstdagen en veel loopplezier.

Gepost door: Homer | 25-12-07

Drukke periode Voor je schatje , goed dat hij 3 schatjes heeft om hem te vertroetelen ,dat verzacht een beetje de druk op zn werk ,nog een Zalig Kerst,dikke knuffel van ons xxx

Gepost door: katrien | 25-12-07

Gezellig! Ja, ik lees het, 't is daar duidelijk gezellig bij jullie tijdens de kerstperiode. Leuke cadeuatjes hebben jullie uitgewisseld! Momenten om van te genieten!

Gepost door: Julie | 26-12-07

Soigneer uw ventje maar een beetje extra nu in deze voor hem drukke werkperiode, hij verdient dat.

Gepost door: Marc | 28-12-07

Prettige feestdagen... en de allerbeste wensen en veel loopplezier in 2008!!!
Zin om 2008 in te lopen Peggy? Zie maar... ik zou het heel leuk vinden moesten jullie er zijn!

Gepost door: Tinne | 30-12-07

De commentaren zijn gesloten.