18-12-07

schoppen - lopen - en .....

Het afgelopen weekeinde was helemaal volgeboekt met tal van activiteiten . Op zaterdag Ben ik in de voormiddag terwijl mario sliep nog wat gaan kerst inkopen doen . Ik doe dit liever alleen dan met mario erbij . Maar versta me niet verkeerd , ik ga met mijn ventje zeer graag op stap , maar winkelen is iets wat hij niet ziet zitten . Ik doe dit graag rustig en heb soms een probleem om te beslissen  wat ik nu koop of niet . Mario heeft daarentegen op de momenten dat hij gaat winkelen een echt gat in zijn handen . Die kan op een half uur zoveel geld uitgeven aan kleren als ik op 2 maanden . En dan die kerstkadootjes kopen .......Da's zo van ...och pakt da daar maar , daar zal ze wel blij mee zijn ! en da daar voor ......en op 10 min heeft die alles. Ik wil dat dan inpakken , maar heb geleerd dit thuis te doen als hij slaapt of zo . Ik maak daar graag wat werk op en bij hem is dat van .....frommeld dat wat in da papier , plakt dat dicht en kom rustig hier bij mij zitten  . Hij heeft er dan ook heel veel plezier in als de kinderen het papier er in verschillende stukken gewoon afscheuren -) .. 

In de namiddag zijn we dan gaan lopen in het prinsenpark . Nuclea organiseerde daar naar jaarlijkse gewoonte weer hun 6 km jogging. Hele simpelle organisatie , maar dat maakte de loop niet minder goed . De deelnemers bestonden voor 80 % uit leden van onze club , maar geen enkele van mijn grôep liep er mee . Wat bezielt die meiden toch om altijd maar afwezig te zijn op die joggings in onze buurt . Ik heb dus ook de hele tijd alleen gelopen tot km 5 want toen kwam mijn schatje me al tegen gelopen . Hij was al een 10 min voor mij aangekomen en denkt dan toch dadelijk aan mij om me te komen vergezellen , want ik has er ook ne ferme lap opgeven en dat begint het laatste stuk toch te wegen , en met wat aanmoedigingen ( en daar is hij goed in ) lukt dit veel beter. Ik kwam aan op 34.22 min. dus gelopen tegen 5.45 min./km. Ik denk dat dit mijn snelste 6 km was of toch mijn snelste tijd per km gemeten , gelijk op welke afstand . Dus ik was hier wel zeer blij mee . Na het lopen kregen we nog gratis broodjes en koffie aangeboden . De dag kon niet meer stuk !!

op zondag zijn we naar Clouseau geweest met vooraf weer wat schoppen . Maar hierover kan je alles lezen op mario zijn blog . Mijn vingers doen nu pijn van al dat typen hier . Is toch eigelijk niks voor mij hoor , maar ga toch proberen om 2 x per week een postje te laten , dus vergeet niet te komen kijken . Ik doe dat bij jullie ook , maar het is dat typen dat zo lang duurt bij mij ,, dat me weerhoud om te reageren . Als het wat vlotter begint te gaan zal ik ook wel wat meer reageren . Sorry hiervoor , maar alle begin is moeilijk !!

Groetjes Peggy !!   

17:25 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat !! ja amai heb er nogal ne redelijke lap opgegeven zo te zien ,chapeau hoor ! das voor herhaling varbaar ,trouwens gans jullie weekend was dik in orde ,en voor morgen VEEL SUCCES !!!ik duim alvast ;-)

Gepost door: katrien | 18-12-07

helaba ... niet opgeven he, dat bloggen, 't is zo leuk nu je een blogje hebt en we jouw loopervaringen ook kunnen volgen! Blijven bloggen! Die foto van jou als kerstvrouw vond ik echt wel knap!

Gepost door: Julie | 20-12-07

kerstvrouw! Mooie fotookes op de blog van je marathonmanneke!

Voor mij is het soms ook uitzoeken hoe alles werkt op de blog...begrijp best dat je niet op alles reageert...maar oefening baart kunst! Dat komt wel goed.

Groetjes

Gepost door: Tinne | 20-12-07

waar zijn de foto's hier ??? heb weest kijken bij je schatje , amai leuke fototos !! jullie zagen er schattige uit !!

Gepost door: katrien | 21-12-07

De commentaren zijn gesloten.