14-12-07

 

Eindelijk nog ééns tijd !! Ja het heeft lang geduurt eer ik met mijn blog begonnen ben , en het zal me niet lukken om dit dagelijks bij te houden . Het gezin , werken , ...... en trainen gaan voor . Ik heb deze week 3 x getraint . Maandag een 5 km losgelopen . Het ging zeer goed al was het zonder hartslag meter . Niet aandoen zij mario , gewoon op gevoel , zeer ontspannen lopen . Dinsdag waren het versnellingen . 2 km opwarmen en dan 7 x 400 m op de piste tegen op 2 min. Of dit juist was weet ik niet, want ik volgede gewoon de groep . en dit ging zeer goed . Gisteren donderdag dus , 9 km tegen 6.30 min/ km . De hartslag bedroeg 165 gemiddeld . Nadien moesten we nog 10 x 100 m  met het oog op de wedstrijd van zaterdag in het prinsenpark . Ik heb daarvoor gepast . ik zal dus wel zien wat het morgen wordt . Maar het zal 6 km knokken worden .

Volgende week woensdag ga ik lopen als kersman of beter als kerstvrouw . Ik ga proberen de prijs voor de meest sexi kerstvrouw te worden -) De meest muzikale zal me toch niet lukken ! Maar hoe pak je zoiets aan ! sexi zijn en dan nog op ne kerst man lijken , das nu toch de minst sexi figuur die ik me kan voorstellen . Allee we zullen wel zien , Mario zal altijd naast me lopen om over me te waken -) 5 km door de straten van Antwerpen ......ik zie het echt wel zitten . just for fun !!

16:41 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Wat lezen we hier allemaal !!!! Meest "seksy" kerstvrouw !! ewel dat gaat zeker lukken !! geen twijfel mogelijk ! maar nu een vraagje aan je "coachechtgenoot" : was dat een "speciaal schema" ,met extra bijlage "hoe leer je seksy lopen" ??? ja ja privé trainingen zijn nog zwaarder dan ik dacht ;-))) veel succes in ieder geval ,geef er maar een lap op !!!

Gepost door: katrien | 14-12-07

Kerstvrouw Succes met de kerst-loop .. en gene paniek, Homer is niet echt in staat om te lopen .. een lopende neus, dat wel !!

Gepost door: Edith | 15-12-07

Lopende kerstvrouwen? Hola. Pas toch maar op want he kan frisjes zijn hoor... Zet toch op z'n minst een Kerstvrouwmuts op!

Gepost door: Homer | 15-12-07

Goe bezig! Knappe trainingen allemaal Peggy! En ik ben er zeker van dat jij de mooiste kerstvrouw wordt,maar dan willen we wel een foto zien op je blog he!Veel plezier!

Gepost door: Julie | 15-12-07

loop in een rode string blote borsten uw sjartellen en een kerstmuts, en ge zult winnen

Gepost door: nakedgunner | 16-12-07

meest sexy... oeioei... zie da ge gene kou pakt he!!!

Geniet van een leuke dag daar!
(ik kan niet komen owv werk)

Gepost door: Tinne | 16-12-07

no problem De regel is: hoe minder kledij...hoe sexier...denk ik.
Dus alleen de kerstsokken aan zekerst....

Gepost door: Cisse | 18-12-07

De commentaren zijn gesloten.