06-12-07

 

miss piggy
Daar juist nog ééns de vakantie foto's aan het bekijken , want het begint weeral stilletjes aan tijd te worden om daar ook eens een beslissing omtrend te nemen . En we geraken er niet uit !! Het budget dat we eraan besteden ga ik nu niet op de blog zetten , maar krenterig zijn we zeker niet , maar grenzen zijn er wel !! De laatste 2 jaar zijn we naar spanje gereden met de auto . Iets dat ons wel beviel . Ook zijn we een 4 jaar geleden naar Oostenrijk geweest , en dat is weer helemaal anders en nu ons femke ook voldoende ver kan wandelen dwalen onze gedachten weer naar die mooie bergwandelingen , met de rugzak , piknick , berghutjes , mooie uitzichten . Kortom het is watertanden . Ga daar naartoe dan , zal je denken . Probleem opgelost . Maar de kinderen verkiezen zon en zee , en ons Sanne laat het woordje Italie al wel ééns vallen , en dat is iets waar ik het al heel lang over heb , maar mijn ventje is daar niet voor te vinden . Zeer onvriendelijke mensen , zeer duur , en de hotels zijn nog niet half zo mooi als gelijk waar we al geweest zijn , beweerd hij . Er is iemand van onze kennisen afgelopen zomer naar Rome geweest , en hij had daar en kamer geboekt voor 1200 euro voor 5 nachten voor 2 pers. met ontbijd . Het ontbijd was iets en niks en het behang hing met nietjes in de hoeken vast gemaakt . In Rome zelf zag hij verschillende mensen met en fles water rond lopen en begreep dit in het begin niet goed  , tot hij zich rustig op een groot , bijna leeg teras neer zette en daar 1 cola en een pintje bestelde . De rekening bedroeg 17 euro . De beslissing om een fles water te gaan halen was vlug genomen . Als dit nu allemaal waar is , hoeft het voor mij ook niet . Weet iemand raad ?

Straks na het poetsen ( heb nu even pauze genomen ) ga ik me voort slepen door regen en wind voor een 10 km  . Geen goesting ...echt niet ! En zeker niet toen ik mario zag thuis komen . Vol modder , want die plezante moet dan natuurlijk het slijk weer gaan opzoeken . Hier staan nu 4 paar schoenen van hem te drogen , morgen zijn laatste paar . Ik ben flink benadeeld met mijn 2 paar .

Tip van mij ...eu... Mario , steek je natte schoenen vol kranten papier en laat ze niet volle bak drogen , maar zeer rustig , dus niet onder of op de verwarming . Ze krimpen dan en worden hard . Het krantenpapier zorgt voor de droge binnen kant . Maar hij heeft wel gemakkelijk praten , met 5 paar schoenen . Er zijn wel  oude bij , maar toch !  

 

15:05 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Nu al plannen voor de zomervakantie? Ik begin nu pas te beseffen dat het bijna kerstvakantie is!!!

Gepost door: Homer | 06-12-07

Wij gaan een huisje met zwembad huren in Frankrijk ! De Dourdogne is prachtig !
En we doen dan de éne dag een uitstap en de andere wat de kinderen voorstellen (in de mate van;-).
Dit jaar hebben we dat ook gedaan, het mindere kantje is wel dat je niet ver genoeg zit , om zeker te zijn van het weer !
En wat Italie betrefd , Sofie is ook naar Italie geweest en die wil niet meer terug !
Enorm onvriendelijke mensen, zegt ze ! En vuil is het er ook, daar is Antwerpen nog proper tegen zegt ze ! Dus voor ons zeker geen Italie !
Nog veel plezier met zoeken naar een leuke vakantie bestemming !!!
groetjes

Gepost door: Jetty | 06-12-07

schoenen Hihi, weet je meteen wat je aan de kerstman moet vragen: een extra paar schoenen. hopelijk heb je de moed gevonden om te gaan lopen. Vertrekken in de regen is altijd moeilijk, maar nadien voel je je altijd stukken beter! Vakantieplannen? Ik zweer bij Spanje, ben er weg van. Maar naar 't schijnt is Bulgarije ook héél mooi én heel goedkoop.

Gepost door: Julie | 06-12-07

Loopschoentje ... Wel wel , das hier de omgekeerde wereld ,normaal zijn het de "meiskes" die een kast vol schoenen hebben ! geen paniek "DE FEESTDAGEN" komen eraan !!

Gepost door: katrien | 06-12-07

Schoenen... Eigenlijk heb ik maar 1 paar goede loopschoenen voor buiten... na dit weekend zien die zwart in plaats van Wit :-s
Voor gezonde beentjes is mijn moto... pas lopen als de schoenen er weer klaar voor zijn! Dus na zondag komt woensdag en na woensdag komt zaterdag...
Tip...Vervroeg de reis! Oostenrijk is NU Yippie Ya Yee dus ga eind december met mij mee! :-)

Gepost door: Tinne | 06-12-07

nieuwe schoenen gewoon een paar nieuwe kopen dan kun je niet uitstellen van lopen omdat de andere nat zijn.
wij gaan dit jaar naar Magniveelcosta.

Gepost door: christ van katrien | 07-12-07

Op reis... Ik ben blij dak kan zeggen da je ventje gelijk heeft.(ik heb daar geen geld of iet anders voor gekregen hé)
Italië is duur en de mensen zijn er onvriendelijk. Wij gaan naar Tunesie voor den eerste keer. Voor 8d all-in voor ongeveer de prijs van het rome verhaal..En veel sport in het hotel. Ik zet binnenkort wel ne link op mijne blog, moe ge zeker ne keer checken

Gepost door: Cisse | 08-12-07

Vakantie Eén gouden tip : hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper ...
Vroeger was het net omgekeerd met die last-minutes.
Onze zomervakantie 2008 (10 dagen Turkije all-in) is al een maand geleden geboekt.
Dan krijg je speciale kortingen en goedkope(re) vluchten.
We pluizen ook alle brochures uit naar extra kinderkortingen : als je een beetje oplet en de nodige rekensommetjes maakt, kunnen de kinderen onder de twaalf meestal zo goed als gratis mee op reis.
Wij zijn ook absoluut niet krenterig, maar met 6 personen op reis gaan is niet evident.
Als je all-inclusive boekt, kom je zeker niet voor verrassingen te staan.
Vandaar dat wij meestal kiezen voor goedkope(re) bestemmingen : Bulgarije, Tunesie en Turkije.
Veel goedkoper en zon verzekerd !
Ik kan al bijna niet meer wachten :-)

Gepost door: frank spencer | 08-12-07

reis ik ga al enkele jaren naar Kreta

daar zijn de mensen zeer vriendelijk is het niet te duur

Gepost door: Nico | 08-12-07

Wij gaan naar de Cévennes Méditerranée in la douce France. Niet eenvoudig om een betaalbare geschikte locatie te vinden met een rolstoel. Maar daar hebben een aangepaste gite gevonden en zeer schappelijk van prijs voor het hoogseizoen. Zeer mooie natuur en ideaal voor wandelingen.
En dan die schoenen: euh een linker en een rechterschoen is dat niet voldoende? :-)

Gepost door: Smurfineke | 08-12-07

Griekenland! wij zijn heuse Griekenland-fans, ongelooflijk gezellige mensen, toffe sfeer en lekker eten. En keuze te over, er zijn 100'en eilandjes om uit te kiezen!
En vraag maar een paar loopschoenen aan de kerstman hé ;-)

Gepost door: Ruthje | 08-12-07

De commentaren zijn gesloten.