01-12-07

 

brugge
Wat was ik vlug ontmaskerd ! Was het de foto die aantoonde dat er hier en daar toch vergelijkenissen zijn zoals Mario tegen mij al zei ? Beter hier maar niet het hoofd over te breken !

Deze foto is genomen in de wedstrijd "dwars door Brugge " . Hier beperkte ik me  tot de 5 km . De tijd die ik erover gedaan heb , is me al ontgaan , en ik was daar toen nog niet echt mee bezig . Nu eigenlijk ook nog niet hoor . Het belangrijkste voor mij is dat ik soms een wedstrijdje kan meedoen waar echt een leuke sfeer hangt , en ja we doen dan wel ons best om de podium plaatsen vrij te laten , voor hen die er s'nachts van wakker liggen , er niet op gestaan te hebben . Mario is daar nu op dit moment wel mee bezig . Maar hij zegt daar op de blog wel niks over , maar het is de speculoos die hem deze dagen de nek om doet. Een heel jaar rond  let hij op zijn eten , wij allemaal trouwens . Geen dieet maar gewoon gezond eten met veel afwisseling . Maar iedereen heeft zo toch zijn zwakte waar we niet kunnen aan weerstaan .En bij mij is het dit "Mars"naamloosAls dit in huis is dan dan......-)

Normaal zouden we vandaag een wedstrijd lopen van 6 km . Maar wegens het verjaardagsfeestje voor ons Femke dat ze geeft voor haar vriendinnetjes zal het echt wel wat krap worden om daar aan deel te nemen . Her vertrek punt is 6 km van de aankomst , en je moet dan weer met die wagens liggen pendelen en dat is er nu net te veel aan . Mario gaat wel !

Ik ga morgen vroeg met de vriendinnen een toerke van 8 km aan een zeer rustig tempo  tegen 7 min dacht ik . Ik zal wel volgen . Hier geniet ik wel echt van . En de twee hoogte punten van volgend jaar zullen ongetwijfeld de 10 mijl van Antwerpen zijn waar ik samen met Homer ga lopen tot 1 km voor de eindmeet , en hem dan de kwaliteiten van een vrouw ga tonen . Hij mag dat langs achter meemaken . Nee nee , da's maar om te grappen , het zou me een eer zijn als ik hem kon hazen tot het einde .-) ook de halve marathon van Eindhoven wil ik niet missen ! Ook zullen wij daar weer het hele weekeinde zijn . Mario is daar nu al mee bezig met het hotel te regelen tegen voordelige prijzen . Ik zeg hem dan wel ééns , waar houd ge u toch mee bezig ! Maar het is toch weeral een 15 euro dat eraf gaat per gezin . En als onze kermit zijn bezigheid daar mee heeft , dan laat miss Piggy hem maar doen !

11:20 Gepost door Miss-Piggy in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Tis niet door het varkenssnoetje !!!! twas om de naam te doen "Peggy" vs "Piggy" en dan haar schat "Mario" vs "Kermit" neen dat laatste gaan we terug trekken anders krijg ik volgende keer een schema om binnen de 3u te lopen ;-((( enfin gelijk hoe tis verschrikkelijk leuk om je bij de "bende" te hebben ps wordt er nog "gedoopt" ?????

Gepost door: Katrien | 01-12-07

Piggy .. Het was homer die me er op wees .. hij had het direct door !! Ja, competitiebeesten trekken mekaar aan zeker !! Veel succes met je trainingen en leuk dat we het nu ook echt kunnen volgen ..

Gepost door: Edith | 01-12-07

Da's al een veel betere foto dan die varkenskop op je vorige postje!!
Het kan me niet schelen op welke kant van jou ik mag kijken in Antwerpen. Ik zal al heel blij zijn dat ik je in mijn visier kan houden! Desnoods bind ik een touw rond je buik zodat je me kan voortsleuren!

Gepost door: Homer | 01-12-07

SUPER! Waw, Peggy wat super! Proficiat met de geboorte van je eigen blog. Sorry voor de late reactie, maar in het buitenland had ik de tijd niet om alle blogs te bezoeken. 'k Vind het echt fijn dat je zelf ook gaat bloggen. 'k Wens je er veel plezier mee en hopelijk tot binnenkort nog eens. groetjes, Julie

Gepost door: Julie | 01-12-07

Antwerpen Jij hebt je eigen haas voor Antwerpen he ;-) Laat Homer zijn konijntje maar zoeken!

Gepost door: Julie | 01-12-07

Wat leuk om als weblogger te beginnen en welkom in weblog land!.Je hebt mooie plannen en Mario kan je prima bij staan, leuk!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 01-12-07

Tof!!! Heel leuk dat we vanaf nu je vorderingen kunnen volgen. De schema's blijven volgen van "de kermit" en alles komt in orde.
Proficiat met je blogje.

Ik kom geregeld ff binnen

cisse

Gepost door: Cisse | 02-12-07

Sorry Peg ... Heb je fotooke aangepast op de mijn blog ;-))))

Gepost door: Katrien | 02-12-07

hoi hoi hoi kom je een fijne avond wensen, veel succes met je blogje, groetjes

Gepost door: Fracieke | 02-12-07

Amai Peggy ge gaat werk hebben op de 10 miles zunne!! want als homer een touw rond uwe buik doet dan pik ik der ook aan hoor!!!! :-) :-) :-)
gr

Gepost door: Jetty | 03-12-07

Aanpikken Er worden hier snode plannen gesmeed voor Antwerpen zie ik. Als het lukt om aan te pikken zal ik dit zeker doen zodat we met onze T-shirtjes weer goed opvallen.

Gepost door: Mike | 05-12-07

Welkom in blogland Peggy. En veel succes met de voorbereidingen. Maar met een schema van manlief gaat dat zeker in orde komen. :)

Gepost door: yves | 06-12-07

De commentaren zijn gesloten.